aktuelt_2391_likestillingskonferaaktuelt_2391_likestillingskonferahttp://forsvaret.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=20174/media/PubImages/likestilling1.jpg

I år kan du følge likestillings- og mangfoldskonferansen på nett

Den årlige konferansen får nå et digitalt løft. For første gang kan du se hele konferansen på nett, og sende spørsmål direkte fra sal til scene via en egen konferanse-app.
Arrangør av årets utgave av Forvarets likestillings- og mangfoldskonferanse er Forsvarets Fellestjenester (FFT). De ønsker å sette en ny digital standard for gjennomføring av konferanser, vel og merke når det av graderingshensyn er mulig.

Alle kan følge med

– I salen har vi bare plass til 150 tilskuere, men når konferansen nå skal «streames» gir det faktisk muligheten for alle Forsvarets ansatte til å følge med, enten via telefon eller pc, forklarer sjef FFT, brigader Trond Kotte.

 

 

aktuelt_2391_likestillingskonferaaktuelt_2391_likestillingskonferahttp://forsvaret.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=20173Prosjektleder Diem Kieu Thi Tran og brigader Trond Kotte ved FFT. /media/PubImages/likestilling.jpg


Lenke til stream på Forsvaret.no kommer kort tid før konferansen.
Laster du i tillegg ned app-en «Forsvarets likestilling», kan du enkelt finne programmet og relevante nyheter og fakta om konferansen.
App-en finnes på App-store og Google Play.
Her kan du stille spørsmål direkte til scenen fra salen uten å måtte rekke opp hånden i plenum. Via appen kan du følge konferansen på nett, og likevel delta med dine spørsmål og synspunkter.

Fokus på mangfold

– Det blir en test på hvordan nå bedre ut til de som ikke kan være til stede, mener Diem Kieu Thi Tran, prosjektleder for konferansen.
Årets konferanse skal se nærmere på begrepet mangfold. Kotte ønsker å belyse hva økt mangfold har å si for en organisasjon som Forsvaret.
– For de som er opptatt av økte prestasjoner, bør være opptatte av å øke mangfold. Sammenhengen mellom mangfold og prestasjoner er godt dokumenterte, og økte prestasjoner gir økt operativ evne, poengterer brigaderen.
– Mangfold handler om sjanselikhet uavhengig av kjønn, etnisitet, religion og seksuell orientering. Forsvaret skal finne frem de beste arbeidstakerne uavhengig av dette, legger Tran til.
Forsvarets likestillings- og mangfoldskonferanse arrangeres 25. september i Gamle Logen i Oslo. Påmelding innen 6. september.

Meld deg på her: https://go.tappin.no/mlk19
Publisert 23. august 2019 08:39. av Lars Hallingstorp. Sist oppdatert 26. august 2019 08:19.