fakta_735_analytikerfakta_735_analytikerhttp://forsvaret.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=18996Etterretningstjenesten søker analytikereKan dette være noe for deg?/media/PubImages/2880x1620-ETJ-merke-pa-lyst-kart-blend.jpg

Se våre ledige stillinger her:

Kina

Russland

Internasjonal terrorisme

Andre fagfelt

Kina

Som analytiker vil dine hovedoppgaver være å gjennomføre analyse, bearbeiding og rapportering, primært innenfor området Kina. Etterretningsrapportene bidrar inn som viktige elementer i det totale grunnlaget for Etterretningstjenestens vurderinger og leveranser som går til nasjonale beslutningstakere.

Analytiker i det digitale rom Arbeidssted: Oslo Søknadsfrist: 13. mars 2019 OSINT-analytiker Arbeidssted: Oslo Søknadsfrist: 13. mars 2019 Rådgiver (3 stillinger) Arbeidssted: Oslo Søknadsfrist: 13. mars 2019

Russland

Som analytiker vil dine hovedoppgaver være å gjennomføre analyse, bearbeiding og rapportering, primært innenfor området Russland. Etterretningsrapportene bidrar inn som viktige elementer i det totale grunnlaget for Etterretningstjenestens vurderinger og leveranser som går til nasjonale beslutningstakere.

Rådgiver Arbeidssted: Oslo Søknadsfrist: 13. mars 2019

Internasjonal terrorisme

Vi søker personer som er løsningsorienterte og strukturerte. Du har innsikt i den teknologiske utviklingen og brenner for å utvikle og lede et miljø bestående av dyktige teknologer.

Seniorrådgiver (2 stillinger) Arbeidssted: Oslo Søknadsfrist: 13. mars 2019 Rådgiver (2 stillinger) Arbeidssted: Oslo Søknadsfrist: 13. mars 2019

Andre fagfelt

Din hovedoppgave vil være å analysere, bearbeide, vurdere og rapportere om utviklingen innen forhold relatert til de respektive fagfeltene.

Rådgiver - Trusler i det digitale rom Arbeidssted: Oslo Søknadsfrist: 13. mars 2019 Rådgiver - Midtøsten Arbeidssted: Oslo Søknadsfrist: 13. mars 2019

Etterretningstjenesten søker analytikere

Med verden der ute som ansvarsområde.

Hvis du ønsker å jobbe med Norges beste analytikere, med den tyngste faglige kompetansen, bør du søke deg til Etterretningstjenesten. Her jobber du tett på beslutningstakere og med kompliserte problemstillinger.

Arbeidet til en analytiker tar utgangspunkt i utfordringer og spørsmål som norske myndigheter eller Forsvaret lurer på.

For å løse disse problemstillingene må E-tjenesten ofte få tak i informasjonen som ikke er åpent tilgjengelig eller som må samles inn ved bruk av ulike innhentingsmetoder. Analytikerens oppgave er å gjøre mening av den informasjonen vi til enhver tid har, samt å peke på hvilken informasjon som mangler for å gjøre bildet komplett.

Det å jobbe med de mest komplekse analysene er meningsfylt, spennende og motiverende. Hver enkelt analytiker har et stort ansvar.

Vi ønsker deg som har gode analytiske evner, er systematisk, selvstendig, har gode vurderingsevner og evne til samarbeid. I tillegg er du flink til å kommunisere både muntlig og skriftlig. Du må ha kompetanse innen humaniora, samfunnsøkonomiske- eller samfunnspolitiske fag, eller tekniske fag.

Hvis du har den rette kompetansen, de personlige egenskapene som trengs og kommer gjennom nåløyet hos oss, betyr det at du er en av landets dyktigste.

Kan dette være noe for deg?