fakta_709_cyberhelterfakta_709_cyberhelterhttp://forsvaret.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=17043Er du en av våre nye cyberhelter?Verden blir stadig mer digital. Truslene også. Våre digitale spesialister og ledere bidrar til å redde liv og beskytte Norge./media/PubImages/e-web.jpg

Se våre ledige stillinger her:

Utviklere

Reverse engineers

Ledere

Operations engineers

Reverse engineers

Vi søker personer med god dybdekunnskap i programvare og operativsystemer. Du evner å analysere et programs funksjonalitet og benyttede algoritmer gjennom statisk og dynamisk analyse.

Skadevareanalytiker Arbeidssted: Oslo Søknadsfrist: 13. august 2018 Reverse engineer innen kryptoanalyse Arbeidssted: Oslo Søknadsfrist: 13. august 2018

Verden er digital. Truslene også.

​I dag har Etterretningstjenesten de skarpeste teknologihodene i Norge. Nå trenger vi flere.

Vi knekker de vanskeligste nøttene i det digitale rom. Kompleksiteten i det digitale landskapet er økende; maskinkraften og datamengden likeså. De som ønsker å jobbe med Norges beste ledere og spesialister med den tyngste teknologikunnskapen, søker seg til Etterretningstjenesten.

Det å jobbe med de mest komplekse ytre truslene mot Norge er meningsfylt, spennende og motiverende. Med det hviler det et stort ansvar. Vi jobber i en tjeneste som både har det sivile og militære nasjonale etterretningsansvaret mot ytre trusler. Med verden der ute som ansvarsområde må vi være moderne og oppdaterte på den aller nyeste teknologien.

Hvis du har de rette personlige egenskapene og kommer gjennom nåløyet hos oss, betyr det at du er en av landets dyktigste.

Kan dette være noe for deg? 

Sofie Nystrøm
avdelingsdirektør i Etterretningstjenesten