fakta_433_innsatsfakta_433_innsatshttp://forsvaret.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=4727/media/PubImages/BH2I1358_bearb.jpg

Innsats

Magasinet Innsats forteller om menneskene i Forsvaret og jobben de gjør for Forsvaret og Norge.

I begynnelsen av november 2017 kom syvende utgave av Innsats med aviser over hele landet. Magasinet forteller hvem Forsvaret er, og hvilke oppgaver vi løser på vegne av befolkningen og Norge. I den siste utgaven er hovedtemaet Norges nye kampfly, F-35.

– F-35 er viktig for hele Forsvaret, og flyene har fått mye oppmerksomhet. Det er derfor viktig for oss at ansatte og Norges befolkning får mulighet til å bli kjent med denne kapasiteten, sier oberst Eystein Kvarving, fungerende sjef for Forsvarets mediesenter.

Les alle sakene og se videoer og grafikk her:

innsats hovedside

Oberst Eystein Kvarving. Foto: Torgeir Haugaard, Forsvaret

Den første utgaven av Innsats kom i januar 2012. De neste kom i november 2012, mai 2013, mars 2014, mars 2015 og mars 2017. Undersøkelser viser at de som har lest magasinet, har en mer positiv opp​fatning av hvordan Forsvaret løser sine oppgaver enn dem som ikke har lest Innsats.

For Forsvaret er det også viktig å være åpen om hvem vi er, og hva vi driver med. 

​​– Forsvaret er avhengig av legitimitet og høy tillit i befolkningen, og vi tror at åpenhet rundt det vi gjør, er avgjørende for å få denne tilliten, sier Kvarving.

Magasinet skal også vise Forsvaret som en attraktiv arbeidsplass og utdanningsinstitusjon. De siste årene har antallet søkere til Forsvarets skoler vært veldig god. 

Du kan laste ned pdf-versjoner av det nyeste magasinet og tidligere utgaver i menyboksen til høyre.

 Last ned siste utgave

 

 

Innsats 7Innsats 7<img alt="" src="/media/PubImages/Innsats_Vifte.jpg" style="BORDER:0px solid;" />http://forsvaret.no/fakta_/ForsvaretDocuments/Innsats7.pdf

Publisert 9. desember 2014 12:11.. Sist oppdatert 3. november 2017 11:57.