fakta_433_innsatsfakta_433_innsatshttp://forsvaret.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=17762/media/PubImages/innsats9cover.jpg

Innsats

Magasinet Innsats forteller om menneskene i Forsvaret og jobben de gjør for Forsvaret og Norge.

Våren 2018 ga Forsvaret ut åttende utgave av Innsats. Magasinet distribueres med region- og lokalaviser over hele landet og er produsert av Forsvarets mediesenter.

Magasinet forteller hvem Forsvaret er, og hvilke oppgaver vi løser på vegne av befolkningen og Norge. I den siste utgaven er hovedtemaet veteraner og Norges innsats i FN-operasjonen UNIFIL i Libanon 1978–2018.

Les alle sakene og se videoer og grafikk her:

innsats hovedside

Den første utgaven av Innsats kom i januar 2012, siden har Forsvaret laget ytterligere syv magasiner. Undersøkelser viser at de som har lest magasinet, har en mer positiv oppfatning av hvordan Forsvaret løser sine oppgaver sammenlignet med dem som ikke har lest Innsats.

For Forsvaret er det også viktig å være åpne om hvem vi er, og hva vi driver med. Magasinet skal dessuten vise Forsvaret som en attraktiv arbeidsplass og utdanningsinstitusjon. De siste årene har antallet søkere til Forsvarets skoler vært veldig god.

 Last ned siste utgave

 

 

Innsats 9Innsats 9<img alt="" src="/media/PubImages/innsats9cover.jpg" style="BORDER:0px solid;" />http://forsvaret.no/fakta_/ForsvaretDocuments/ForsvaretInnsats2018-September_Nett.pdf

Publisert 9. desember 2014 12:11.. Sist oppdatert 15. oktober 2018 16:33.