kultur_1152_swingingchristmaskonkultur_1152_swingingchristmaskonhttp://forsvaret.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=19174/media/PubImages/Swinging Christmas - Web Header 1.jpg

Kalenderhendelse
Starttidspunkt22. november 2019 19:00
Sluttidspunkt7. desember 2019 21:30
StedNord-Norge, Harstad, Bodø, Troms
Type hendelseKonsert

Swinging Christmas - konsertturné

Norges kuleste pop/rock dronning, Ida Maria, er årets gjesteartist på Hærens musikkorps' juleturné. Konserter i Narvik, Harstad, Lofoten, Tromsø, Bodø og Sortland.

Konsertinformasjon

Tid og sted:
Fredag 22. november - Narvik kulturhus
Lørdag 23. november - Harstad kulturhus
Onsdag 27. november - Lofoten kulturhus
Lørdag 30. november - Kulturhuset Tromsø
Onsdag 4. desember - Stormen, Bodø
Lørdag 7. desember - Kulturfabrikken, Sortland

Billetter kjøpes hos det enkelte kulturhuset (klikk på lenkene ovenfor).

Medvirkende:
Hærens musikkorps
Gjestesolist: Ida Maria
Dirigent: Reid Gilje

Det blir en stor glede og en spennende kontrast for Hærens musikkorps å ha med seg den kompromissløse, personlige og råtøffe Ida Maria på turné i november og desember. Hærens musikkorps julekonserter har gjennom snart 15 år gått for fulle hus i store deler av Nordland og Troms.

I år er turneen utvidet og strekker seg over hele tre uker, for å dekke en større del av vårt område i nord. Jobben er i gang for å finne de låtene som matcher Ida Maria og korpset best. Publikum får åpne både harde og myke pakker da musikken rommer alt fra rock- og jazzlåter med full trøkk, til de vakreste juleballader som får lommetørkle opp av lommen.
 
Tidligere år har artister som Maria Haukaas Mittet, Ole Børud, Heidi Ruud Ellingsen og Simone Eriksrud bekledd vokalstemmen i korpsets julekonsert. I år overtar Ida Maria stafettpinnen fra sin konkurrent i NRK1s Stjernekamp, Adam Douglas, hvor de i 2017 kom på henholdsvis 3. og 1. plass.

 


Publisert 9. april 2019 13:26. av Rohan Marius Fernando. Sist oppdatert 9. april 2019 13:39.