Forsvarets ingeniørhøgskole under øvelse Initial EntryForsvarets ingeniørhøgskole under øvelse Initial Entryhttp://forsvaret.no/media/PubImages/FDN_4614.JPGhttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=5801

Seksjonssjef - senioringeniør innen applikasjon, klient og periferi

Er du interessert i å lede videreutviklingen av Forvarets brukernære IKT? Seksjonen er ansvarlig for brukernært utstyr i Forsvaret. Dette inkluderer klienter, skrivere og periferiutstyr, både det som brukes uendret, og det som må tilpasses militær bruk.

​​​​​​​​​​​​​Forsvarsmateriell anskaffer og forvalter utstyr for Forsvaret og andre etater i sektoren. Hos oss jobber sivile og militære side om side med å investere i fremtidens forsvar, samt sikre kampkraften til landstyrkene, Sjøforsvaret og Luftforsvaret. Forsvarsmateriell gir deg mulighet til å jobbe med noen av verdens mest teknologisk avanserte våpensystemer og utstyr. Tempoet i den teknologiske utviklingen og en rekke store materiellprosjekter gjør Forsvarsmateriell til en spennende arbeidsplass i årene som kommer.

Forsvarsmateriell består av følgende fem fagkapasiteter: Maritime kapasiteter, Landkapasiteter, IKT-kapasiteter, Luftkapasiteter og Felleskapasiteter. Forsvarsmateriell IKT- kapasiteter er profesjonell leverandør og forvalter av sikre IKT- systemer til Forsvaret.

Seksjonssjef - senioringeniør applikasjon, klient og per​iferi

Er du interessert i å lede videreutviklingen av Forvarets brukernære IKT?

​Vi søker deg som trives med å lede kompetente mennesker mot utfordrende mål. Du må fremstå som en trygg leder og ha evnen til å motivere de ressursene du blir satt til å lede. Du er resultatorientert, strukturert og evner å se helhet og sammenheng. Du er god på​ å samarbeide og dyktig på å kommunisere med de mange interessegruppene du skal forholde deg til for å sikre at Forsvaret får robuste, tidsriktige og kostnadsoptimale IKT-løsninger. Vi søker en person som vil bidra til at IKT blir en positiv effektforsterker i​ Forsvarets oppdrag.

​​Arbeidsoppgaver:

​​Seksjonen er ansvarlig for brukernært utstyr i Forsvaret. Dette inkluderer klienter, skrivere og periferiutstyr, både det som brukes uendret, og det som må tilpasses militær bruk. Seksjonen har også ansvar for applikasjoner på Forsvarets systemer, helhetlig for generelle applikasjoner​ og integrasjonsansvar for spesielle anvendelser, fra lisensiering til herding og integrasjon. Seksjonen understøtter informasjonssystemer innen alle graderingsnivåer, våpengrener og bruksmåter.

Du vil lede en seksjon med syv dyktige medarbeidere med oppgaver innen utviklingsarbeid og endringshåndtering, både innenfor prosjekter og vedlikehold. Hovedsystemene er Forsvarets operative og administrative systemer, FISBasis-porteføljen.

Kvalifikasj​oner:

  • Du må minimum ha tre-årig utdanning fra høyskole/universitet med relevant fagkrets og relevant ledererfaring.
  • Du må være trygg som leder, være dyktig til å prioritere, sikre god faglig utvikling hos den enkelte og samtidig kunne inspirere dine medarbeidere til å nå målene som settes.
  • Du må ha interesse for Forsvarets/NATOs organisasjon, og Forsvarets rolle i det nasjonale og internasjonale samfunn. Du må kunne sikkerhetsklareres for nivå Hemmelig før tiltredelse.
  • Det er ønskelig at du har utdanning på masternivå.
  • Det er ønskelig at du har kunnskap om Windows brukerplattform og en god forståelse for datasikkerhet.

Vi tilbyr:

Gode muligheter for personlig og faglig utvikling i et godt miljø med interessante og krevende arbeidsoppgaver, samt fleksibel arbeidstid. Forsvarsmateriell kan tilby gode pensjons- og velferdsordninger. Vi har et eget sportsanlegg med svømmehall og du vil ha mulighet for å trene i arbeidstiden. Det er mulighet for å søke om barnehageplass i vår egen barnehage.​

Stillingen lønnes etter statens lønnsregulativ som senioringeniør kode 1181, lønnstrinn 68 - 80 (utgjør kr 591 400 til kr 781 100 brutto per år). For spesielt godt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen trekkes 2 % til Statens pensjonskasse.

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved henvendelse til Petter Moe, tlf 67 86 25 39 / 474 77 103.

Jobbnorge-ID: 123451, Søknadsfrist: 11.04.2016, Intern ID: SPA 01/16 

Er du den vi leter etter?

SØK STILLING
Publisert 18. mars 2016 13:00.. Sist oppdatert 28. juni 2016 11:17.