ProsjekterProsjekterhttp://forsvaret.no/media/PubImages/BH_sbr_2.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=4836Our mission is to continuous develop and modernize the Norwegian Armed Forces. We do this through large and small acquisition projects. Gjennom store og små anskaffelsesprosjekt bidrar Forsvarsmateriell hver dag til ytterligere modernisering av Forsvaret.

Bli kjent med oss

I løpet av september vil Forsvarsmateriell delta på flere karrieredager rundt om i landet.

​​​​– Forsvarsmateriell er en ny etat i forsvarssektoren, som fremdeles er ukjent for mange. Derfor må vi nå ut med informasjon om hvem vi er og vise hva vi gjør. Det er viktig at vi bygger kjennskap og kun​​nskap om oss hos studentene, for å kunne tiltrekke dyktige folk også i fremtiden, sier rekrutteringsansvarlig Elisabeth Sandberg.

På karrieredager ved ulike universiteter og høyskoler kan studenter bli bedre kjent med den nye etaten i forsvarssektoren. 

​Her finner du o​​ss:

  • ​​​8​.  september 2016, Universitetet i Tromsø
  • 15. september 2016, Norges handelshøyskole
  • 20. september 2016, Universitetet i Oslo
  • 22. september 2016, NTNU i Trondheim

Har du ikke mulighet til å møte oss på selve karrieredagen, kan du lese mer om oss på våre nettsider og når som helst legge igjen en åpen søknad her​​​​​​​​​.

Publisert 1. september 2016 14:00.. Sist oppdatert 7. september 2016 09:33.