LandkapasiteterLandkapasiteterhttp://forsvaret.no/media/PubImages/landkapasiteter.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=4831The Norwegian Defence Materiel Agency Land Systems Division is responsible for the procurement and safe, secure and cost-efficient use of land equipment in all the military services.
LANDKAPASITETERLANDKAPASITETERhttp://forsvaret.no/media/PubImages/AA_droneskyting_4.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=4843
LandkapasiteterLandkapasiteterhttp://forsvaret.no/media/PubImages/man.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=5484

Landkapasiteter

Forsvarsmateriell landkapasiteter har ansvar for utvikling, kjøp og forvaltning av det meste av Forsvarets landmateriell og våpen.

Landkapasiteter har ansvar for en rekke svært ulike forsvarskjøretøy, som stridsvogner og feltvogner. I tillegg har enheten ​​ansvar for våpen som panserkanoner, tunge og lette maskingevær samt simulatorer og elektrooptisk materiell.​ Mye av materiellet brukes av alle Forsvarets avdelinger, men de største brukerne er Hæren og Heimevernet. 

Fagkapasiteten har hovedbase på Kolsås i Bærum, men har også avdelinger i Lillehammer og i Elverum.​​​​​

Publisert 28. desember 2015 15:39.. Sist oppdatert 6. november 2017 14:33.