Personvern

Forsvarsmateriells nettsider er underlagt vanlig norsk lovgivning, herunder personopplysningsloven, personopplysningsforskriften, forvaltningsloven, eForvaltnings­forskriften og arkivlova.

​​​​​​​​​​​INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES)

Forsvarsmateriells nettsider bruker informasjonskapsler (cookies). Dette er en liten fil med tegn som identifiserer nettleseren din. Gjennom å lagre brukerinnstillinger og spore brukertrender brukes informasjonskapsler til å forbedre kvaliteten på tjenesten. Nettleseren kan stilles inn slik at den avviser alle​​​​ informasjonskapsler, eller slik at den varsler deg når en informasjonskapsel sendes. Vær oppmerksom på at du ikke vil få tilgang til alle tjenestene på Forsvarsmateriells nettsider hvis informasjonskapsler er deaktivert.

Det samles ikke inn personlig informasjon, og kapselen slettes når du avslutter nettleseren. Det lagres heller ingen informasjon på din datamaskin når du har avsluttet nettleseren.

ELEKTRONISKE SKJEMAER MED ID-PORTEN-INNLOGGING

Å svare på elektroniske skjemaer fra Forsvarsmateriell, der du logger inn med ID-​porten, er helt trygt. Alle data overføres kryptert. Sikkerhetsnivået er det samme som i de fleste nettbanker (128-biters SSL-kryptering).

All informasjon i skjemaet overføres til Forsvarsmateriells graderte personellsystem. Etterpå slettes informasjonen fra Internett. Elektroniske skjemaer fra Forsvarsmateriell er teknisk driftet av More Software Solutions.

SOSIALE MEDIER

Forsvarsmateriell.com har funksjonalitet for deling på Twitter​. Informasjon om sider du deler til andre nettsamfunn, logges ikke hos Forsvarsmateriell.

SEND IKKE SENSITIVE/FORTROLIGE OPPLYSNINGER MED E-POST
Om du kontakter Forsvarsmateriell på en e-postadresse oppgitt på dette nettstedet, vær oppmerksom på at du ikke sender sensitive eller fortrolige opplysninger i vanlig e-post. 

EKSTERNE LENKER

Lenker på Forsvarsmateriells nettsider kan sende deg videre til nettsteder som er utenfor Forsvarsmateriells kontroll. Vi gjør oppmerksom på at disse nettstedene kan operere med andre regler for personvern og sikkerhet.

TRAFIKKLOGGING

​Forsvarsmateriell innhenter besøksstatistikk for sine nettsider. Opplysningene benyttes i forbindelse med drift og videreutvikling av Forsvarsmateriells nettsider. 

VIDEREDISTRIBUERING

Forsvarsmateriell videredistribuerer ikke personopplysninger til andre aktører uten brukerens samtykke, utover det som måtte følge av normal indeksering av søkemotorer og andre normale automatiske nettjenester. Forsvarsmateriell forbeholder seg retten, i tråd med personopplysningslovens § 8, til å videresende informasjon om brukere til politiet eller andre offentlige myndigheter der det er mistanke om kriminalitet.

Publisert 29. desember 2015 17:27.. Sist oppdatert 19. februar 2018 12:24.