forsvarsmateriell_541_forsvarsmateriellmøtforsvarsmateriell_541_forsvarsmateriellmøthttp://forsvaret.no/forsvarsmateriell/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=914/media/PubImages/Karrieredager NHH 2.JPG
forsvarsmateriell_541_forsvarsmateriellmøtforsvarsmateriell_541_forsvarsmateriellmøthttp://forsvaret.no/forsvarsmateriell/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=915/media/PubImages/Karrieredag UiO.jpg
forsvarsmateriell_541_forsvarsmateriellmøtforsvarsmateriell_541_forsvarsmateriellmøthttp://forsvaret.no/forsvarsmateriell/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=913/media/PubImages/Karrieredag - NHH 3.JPG

Forsvarsmateriell møter studentene

Denne uken møter Forsvarsmateriell studentene ved Universitetet i Oslo og på NTNU. Flere medarbeidere står  på stand under utdannelsesinstitusjonenes karrieredager. I forrige uke var vi tilstede på NHH i Bergen og ved Universitetet i Tromsø.

– Våre dyktige sivile og militære medarbeidere er våre beste ambassadører. Vi har satt sammen en gruppe mennesker med bred erfaring fra ulike fagfelt i Forsvarsmateriell, sier Nina Smeby fra HR i Forsvarsmateriell. 

– Det er veldig motiverende å treffe studentene. De stiller gode spørsmål, og er engasjerte og nysgjerrige. Og det er alltid litt gøy å kunne vise frem litt militære «gadgets», sier Tonje Gillstrøm, fra HR  i Forsvarsmateriell.På Forsvarsmateriells stand ved NHH kunne studentene forsyne seg med informasjonsmateriell og representativt snop.

Forsvarsmateriell ønsker å tiltrekke seg de beste hodene i fremtidens arbeidsmarked. Derfor går vi aktivt ut for å fortelle om mulighetene som finnes hos oss. Deltakelsen på Karrieredagene er en del av en langsiktig strategi for å sørge for at studentene har Forsvarsmateriell i bakhodet når studenttilværelsen er over.

Tidligere år har Forsvarsmateriell vært inne på alle Universums fire lister over attraktive arbeidsgivere blant studenter.

Universum er en uavhengig leverandør av undersøkelser knyttet til rangering av arbeidsgivere vurdert av studenter og yrkesaktive. I kåringen blant studenter for 2017 lå vi på en 31.-plass i jus, 39.-plass i IT, 68.-plass blant ingeniørstudenter og 83.-plass i handel. Undersøkelsen ble gjort blant 13 743 studenter fra 28 forskjellige skoler, over perioden november 2016 - mars 2017.

Følg oss gjerne på LinkedIn og Twitter (@FMateriell)


Publisert 19. september 2018 14:43.. Sist oppdatert 20. september 2018 11:35.