forsvarsmateriell_663_planogdesigniktforsvarsmateriell_663_planogdesignikthttp://forsvaret.no/forsvarsmateriell/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=1017/media/PubImages/thumbnail_Lilla hansen banner med tekst.jpg

Spesielt interessert i plan- og design innen IKT?

Da er du hjertelig velkommen til Forsvarsmateriells utdeling av Lilla Hansen-prisen.
Lilla Hansen regnes som en av Norges første kvinnelige arkitekt og tegnet flere kjente hus i Oslo, Asker og Bærum. Karakteristisk for Lilla Hansens verk er et nøye avstemt samspill mellom sted, bygningskropp og detaljer. Med andre ord, hun var dyktig til å organisere boligens mange plan med god flyt og god funksjon. Dét er også kravet til alle militære plattformer og applikasjoner.

For også innen IKT snakker man om arkitektur. Det er grunnmuren alt hviler på. I vår plan-og designkonkurranse har Forsvarsmateriell sett etter et omfang som inkluderer IKT-plattformer for alle relevante formål i Forsvaret, inkludert kommando- og kontroll, forvaltning, ERP, kontorstøtte, samhandling og digitalisering. Med andre ord – IKT-arkitektur på tvers av bruksområder. Som virker sammen med god flyt og funksjon.

Nær 20 virksomheter har deltatt i Forsvarsmateriells plan- og designkonkurranse. Juryen, som ledes av Silvija Seres, har i juni vurdert de anonymiserte bidragene og valgt ut de tre beste løsningene. Disse løsningene blir presentert den 26. juni av virksomhetene som har laget dem. Deretter offentliggjør juryen hvem som vinner Forsvarsmateriells plan- og design konkurranse – Lilla Hansen-prisen.

Dato: 26. juni
Klokkeslett: 11.30 - 15.00
Sted: Fanehallen, Akershus festning
Servering: Fingermat og mineralvann

Påmelding:
Hver virksomhet som ønsker å være tilstede må melde på sine navngitte ansatte gjennom å klikke på lenken under. Det er mulig å melde på flere personer av gangen.

Publisert 17. juni 2019 14:08.. Sist oppdatert 19. juni 2019 14:05.