forsvarsmateriell_245_universum2017forsvarsmateriell_245_universum2017http://forsvaret.no/forsvarsmateriell/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=14/media/PubImages/folk-blaa.jpg

Vi er en av Norges mest attraktive arbeidsgivere!

Etter kun halvannet år i drift er Forsvarsmateriell inne på alle Universums fire lister over attraktive arbeidsgivere blant studenter.

I kåringen for 2017 ligger vi på en 31.-plass i jus, 39. i IT, 68. hos ingeniørstudenter og 83.-plass i handel. Undersøkelsen ble gjort blant 13 743 studenter fra 28 forskjellige skoler, over perioden november 2016 - mars 2017.

– Hyggelig å se at vi for første gang er på Universums liste. Vi har jobbet aktivt med å fortelle studenter og andre om de mulighetene vi kan tilby, og opplever også økende interesse for å jobbe hos oss, forteller HR-direktør Ole I. Iversen.  

– Forsvarsmateriell er en svært spennende arbeidsplass med viktige og utfordrende arbeidsoppgaver for både IT-medarbeidere, ingeniører, jurister og administrativt ansatte. Her har man mulighet til å jobbe med det siste innen avansert teknologi, eller med noen av de mest krevende anskaffelsesprosessene som gjøres i Norge i dag.

 Se listene her!

 

 

UniversumUniversum<p>​Universum er en leverandør av undersøkelser knyttet til attraktive arbeidsgivere. De foreta​​r årlige undersøkelser både blant yrkesaktive og studenter. Resultatene av Universums undersøkelser gir oss en god indikasjon på hvordan vi som arbeidsgiver blir vurdert av andre</p>http://forsvaret.no/forsvarsmateriell/Lists/FactBoxList/DispForm.aspx?ID=4

Publisert 11. mai 2017 10:13.. Sist oppdatert 11. mai 2017 10:23.