Vi beskytter dem som beskytter ossVi beskytter dem som beskytter osshttp://forsvaret.no/media/PubImages/SJO2-ubaat.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=7412De som skal forsvare landet vårt skal ha den beste utrustningen og den fremste teknologien når de er ute på oppdrag for Forsvaret.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Alt utstyr Forsvarets menn og kvinner bruker for å gjøre jobben sin i hverdagen og under oppdrag må planlegges, anskaffes, testes og vedlikeholdes. Det gjelder ubåter, IKT-arkitektur, applikasjoner, kampvogner eller kampfly.

Dette er vårt ansvar. Dette er vår jobb. Forsvarsmateriell utruster Forsvaret. Vi skal bidra til å styrke norsk kampkraft ved å modernisere og utruste Forsvaret. Forståelse av teknologi og kvalitet er avgjørende for å bidra til operativ evne. Våre 1450 medarbeidere har ansvar for at flere tusen militære kjøretøy, over hundre fly og helikoptre, fartøy og ubemannede systemer alltid er tilgjengelige for styrkene våre. Forsvarsmateriell forvalter materiellet gjennom hele dets levetid for å sikre at det virker og er trygt. Og til slutt er det også vårt ansvar å fase det ut.

Våre verdier er integritet, respekt og ansvar. Disse skal prege kulturen med integritet som den førende verdien. Vi skal være til å stole på.

Er du dyktig i for eksempel ingeniørfag, økonomi, jus eller IKT og forstår at det er menneskene som skaper resultatene? Det er en stor bredde i fagområder i Forsvarsmateriell. Følg våre digitale kanaler for ledige stillinger.

Neste gang du ser en av Forsvarets menn og kvinner på jobb; tenk gjerne over alt materiell som må være der, virke og være trygt. Slik at de er best mulig beskyttet mens de beskytter oss. God lesning!

Publisert 22. mars 2017 10:18.. Sist oppdatert 22. mars 2019 11:38.

 

 

Livsviktige marginer<img alt="" src="/media/PubImages/CV90-rulle.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Livsviktige marginerVed hjelp av sensorer og avanserte målesystemer bidrar Ludvig Høilund Hjelmås til økt trygghet for våre soldater.http://forsvaret.no/forsvarsmateriell/livsviktige-marginer
Flyvende engasjement<img alt="" src="/media/PubImages/20121218_PTM_090-edit.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Flyvende engasjementSiden han var guttunge har Frank Hernes vært forelsket i F-16 jagerfly. Da han startet i Forsvaret var det for å bli pilot. Slik gikk det ikke – likevel har han arbeidet med fly hele sitt voksne liv. http://forsvaret.no/forsvarsmateriell/flyvende-engasjement
Spesialtilpasset<img alt="" src="/media/PubImages/mjk-spesialtilpasset.jpg" style="BORDER:0px solid;" />SpesialtilpassetHurtig utvikling og tilførsel av ny teknologi gir Forsvarets spesialstyrker forspranget de trenger.http://forsvaret.no/forsvarsmateriell/spesialtilpasset
Gjennombrudd på isen<img alt="" src="/media/PubImages/satellitt-arktis3.jpg" style="BORDER:0px solid;" />Gjennombrudd på isenNå kan Forsvaret endelig få bredbåndsdekning nord for Svalbard. Bruk av satellitter kan bli banebrytende for kommunikasjon i arktiske strøk.http://forsvaret.no/forsvarsmateriell/gjennombrudd-på-isen

Slik fungerer det

Les mer om hvordan vi utruster Forsvaret