hogskolene_1059_hvordanstyrkepersonohogskolene_1059_hvordanstyrkepersonohttp://forsvaret.no/hogskolene/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=124Foto: Wikimedia/Pierre-Yves Beaudouin/media/PubImages/Teambuilding_1.jpg

Kalenderhendelse
Starttidspunkt13. mai 2019
Sluttidspunkt14. mai 2019
StedAkershus festning (Oslo)
Type hendelseKonferanse

Hvordan styrke person-grupperelasjonen?

I samarbeid med NTNU og SPGR Institute ønsker FHS/Sjøkrigsskolen velkommen til konferanse i Fanehallen (bygning 65 på Akershus festning). Den anerkjente team-forskeren Amy Edmondson er en av innlederne.


MELD DEG PÅ KONFERANSEN

Digitalisering og et globalt næringsliv stiller økende krav til å utvikle team med høy ytelse. Mens maskinene overtar oppgavene vi kan løse som enkeltindivider, er det langt igjen til de overtar det unikt menneskelige: 

  • å skape noe nytt gjennom deling av kunnskap og erfaring i likeverdig samhandling.

Selv om vi nå er inne i en tid hvor det skjer mye innen forskning og utvikling, trenger vi både nye praktiske tilnærminger og ideer til nye tema. Vi tror dette best oppstår i møtet mellom praktikere og teoretikere.

Ny forskning på teams prestasjon

Konferansen bringer teoretikere og praktikere sammen for gjensidig utveksling av nye forskningsresultater, tanker, teknikker og praktisk erfaring.

Om du jobber systematisk med å øke teams prestasjon i praksis eller forsker på faktorer som påvirker, vil du ha utbytte av denne konferansen.

Vi er også heldige å få Amy Edmondson (fra Harvard Business School) som Key-note speaker. Amy har de siste årene seilt opp som en superstar innen teamforskningen og hennes forskning støtter det teoretiske grunnlaget SPGR (systematisering av person-grupperelasjonen) bygger på.

Workshop 13.mai (på ettermiddagen)

  • Fremtidens observasjon av grupper. Bruk av sensorteknologi for måling av interaksjon i grupper (starter klokken 1400).  
  • Treretters middag inkludert drikke på Artilleriloftet på Akershus festning (NOK 990,-/egen påmelding).

Program 14.mai

  • Velkommen ved Endre Sjøvold, fra NTNU og Tommy Krabberød, fra Sjøkrigsskolen.
  • Key note «Modern thinking on team and team-development» ved professor Amy Edmondson, fra Harvard University.
  • Presentasjoner. Detaljert program vil komme når vi har fått inn alle bidragene (om du ønsker å presentere, send inn ditt abstract til endre.sjovold@ntnu.no). Abstract (på maks 150 ord) må sendes inn innen 1.mars. Utvalgte presentasjoner vil bli publisert som bok.

Deltageravgiften er på NOK 1200,– og må betales til oppgitt konto. Betalingsinformasjon er:

Konto 92301007347 (SPGRinstitute AS)

Bank: BN Bank

IBAN: NO2592301007347

SWIFT: KBNONO22


Husk å oppgi fult navn og e-post adresse i forbindelse med bankinnbetalingen (dette for å kunne motta faktura på e-post).

meld deg på konferansen


Konferansen er et samarbeid mellom SPGR Institute, NTNU og FHS/Sjøkrigsskolen.


Følg med på FHS' seminarer, konferanser og andre aktiviteter

abonner på vårt nyhetsbrev


Publisert 8. februar 2019 16:17.. Sist oppdatert 11. mars 2019 15:01.