hogskolene_1080_hvorforgikkdanmarktihogskolene_1080_hvorforgikkdanmarktihttp://forsvaret.no/hogskolene/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=263Paneldebatt med Paal Sigurd Hilde og Rasmus Mølgaard Mariager. Ledet av Torunn Haaland./media/PubImages/Hvorfor gik Danmark i krig.JPG

'Hvorfor gik Danmark i krig?'

Danmark har gjennomført en uavhengig utredning av prosessene som førte fram til beslutningene om å delta i krigene i Kosovo, Irak og Afghanistan, og FHS/Institutt for forsvarsstudier inviterte den 25. april til presentasjon av utredningen på Akershus Festning.

Sjefsutreder, lektor Rasmus Mølgaard Mariager fra Københavns universitet presenterte og diskuterte funnene i utredningen. Han snakket også om bakgrunnen for at utredningen ble gjennomført og debatten i etterkant av offentliggjøringen.

 Se sending fra seminaret


Velkommen ved førsteamanuensis ved Institutt for forsvarsstudier (IFS), Torunn Haaland, så presentasjon av utredningen ved lektor i dansk og europeisk           samtidshistorie, Rasmus Mølgaard Mariager. Deretter diskusjon med førsteamanuensis ved IFS, Paal Sigurd Hilde og Rasmus Mølgaard Mariager.

Følg med på FHS' seminarer, konferanser og andre aktiviteter.

abonnèr på vårt nyhestbrevPublisert 25. april 2019 18:00.. Sist oppdatert 3. april 2020 12:35.