Frigjørings- og veterandagen, 8. mai 2016 på hovedmarkeringen på Akershus festning. Blant annet Hans Majestet Kong Harald, statsminister Erna Solberg, forsvarsminister Ine Eriksen Søreide, forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen med øvrig ledelse i Forsvaret vaFrigjørings- og veterandagen, 8. mai 2016 på hovedmarkeringen på Akershus festning. Blant annet Hans Majestet Kong Harald, statsminister Erna Solberg, forsvarsminister Ine Eriksen Søreide, forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen med øvrig ledelse i Forsvaret vahttp://forsvaret.no/media/PubImages/94_8.mai.16_Brohaugfoto.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=7931

Veteraner i Forsvaret

Hvilket arbeid gjør Forsvaret for veteranene?

I denne episoden lærer vi hva det vil si å være veteran, og hvilke behov de har. Vi får høre om hvordan Forsvaret og interesseorganisasjonene arbeider for å imøte komme disse behovene, både de individuelle og de mer generelle, og også ivaretakelsen av veteranenes venner og familier.

Vi kaster også et blikk bakover og ser hvordan veteraner har blitt behandlet historisk. Har Forsvaret, og samfunnet for øvrig, blitt flinkere til å anerkjenne arbeidet veteranene har gjort og erfaringene de sitter igjen med?

Med oss i studio har vi:

Vil du vite mer om vårt veteranarbeid?

Les om Forsvarets arbeid for veteraner

I tjeneste for Norge Norges innsats i internasjonale operasjoner og historiene til de som har deltatt.


Publisert 9. november 2016 09:39.. Sist oppdatert 1. desember 2016 08:27.