Fasiliteter

Undervisningsfasiliteter
 Luftkrigsskolens undervisningsbygg er moderne og praktisk. Bygget har to aulaer, klasserom og grupperom til ulike formål. Skolen har eget bibliotek med lesesal, og her jobber to ansatte daglig med å hjelpe kadettene til å finne relevant litteratur til sine studier. I tillegg har skolen en egen IT-avdeling. Skolen har et eget intranett, og kadettene får hver sin skolepc for studietiden. 

 
Trening/Idrett
Luftkrigsskolen har et eget idrettsbygg med en 1030 m2 stor idrettshall. Idrettsbygget har i tillegg egen pistolbane, styrketreningsrom, topp moderne tredemøller og stakemaskiner, samt klatrevegg. Skolen har også fast avtale med Trondheims største svømmeanlegg Pirbadet. Ute har skolen sin egen hinderbane, og det finnes uttallige muligheter for utetrening som ski og løping i bymarka i Trondheim. 

 
Kjøkken og messe
Skolen har eget kjøkken og spisesal, og er velkjent for sin høye kvalitet. I samme bygg som spisemessa, er Luftkrigsskolens bar og messe. Det er Kadettsamfunnet som står for driften av baren, og her foregår det ofte arrangementer.

 
Forlegning/bolig
Alle kadetter ved Luftkrigsskolen får tilbud om å bo på skolens moderne hybler. Forlegningsbyggene ligger på skolens område, kun et steinkast fra undervisningsbygg, messe og idrettshall. Rommene har trådløst internett, og kabel TV. Kadetter kan også søke om Forsvarets familieboliger i Trondheim.
​​​
Publisert 28. februar 2014 13:24..