Generalen vår møtte «superblogger»

Tirsdag ettermiddag fikk GIHV innblikk i en ny verden da han møtte bloggeren «Supermarie».
​Generalen ønsket å lære litt om hvordan Marie Brudevold jobber. Hun har blogget i mange år og studerer for tiden medievitenskap ved Universitetet i Oslo (UiO). I tillegg er hun presse- og informasjonsoffiser i beredskapsstrukturen til HV-01.

Samtalen dreide seg blant annet om teknologi, publiseringstider, typografi og billedbruk.

En storfornøyd blogger er glad for at vi har en generalinspektør som er så opptatt av kommunikasjon.


– Jeg syns det er supermotiverende, både som presseoffiser i HV og som student innen kommunikasjonsfaget, å ha en leder som er tilstede og aktiv i sosiale medier, som jo er «min verden». 

Det er viktig å treffe folk «der de er», og ved å være tilstede på særlig Facebook når GIHV ut til utrolig mange - både av sine egne soldater, og forhåpentligvis fremtidige! 

Hans tilgjengelighet er gull verdt, og jeg vil tro at det er flere enn meg i Heimevernet som setter pris på den innsikten han gir via nesten daglige bilder og gode statusoppdateringer og gir oss et pekepinn på hvordan det står til med dagens HV. 

GIHV noterte seg flere gode momenter fra samtalen før han oppdaterte facebookprofilen med dagens informasjon.

- Jeg har fått mange «følgere» og ser at de sosiale mediene er enkle verktøy som gir meg mulighet til å kommunisere med HV-strukturen. Samtidig kan også andre få et innblikk i heimevernets virksomhet. ​

Publisert 28. januar 2015 12:48..