Bilder fra dag en på Forsvarets veterankonferanse i Trondheim.Bilder fra dag en på Forsvarets veterankonferanse i Trondheim.http://forsvaret.no/media/PubImages/IMG_7728.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=7681

Verdsetter veteranenes kompetanse

Heimevernet skal arrangere Nasjonal veterankonferanse 2016 i Stavanger​ 18. - 19. oktober.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​For fjerde året på rad arrangeres den nasjonale veterankonferansen. Denne gangen skjer det i Stavanger og det er Agder og Rogaland heimevernsdistrikt 08 som har fått oppdraget med å arrangere. På veterankonferansen møter du veteranene selv og mange av de som jobber med oppfølging og anerkjennelse av veteraner fra internasjonale operasjoner.

Årets tema er kompetanse. De som har bidratt i internasjonal tjeneste innehar en unik og verdifull ​kompetanse som er nyttig for samfunnet og arbeidslivet i Norge. Veteranene har erfaring fra krevende og komplekse situasjoner, oppgaveløsing under tidspress og ​møte med vanskelige verdispørsmål. Alt dette er verdifull kompetanse både for Forsvaret, men også for samfunnet.

Målgruppe for konferansen er alle som møter veteraner i profesjonell sammenheng – i og utenfor Forsvaret.​

På konferansen får du høre foredrag fra departementer, etater, kommuner og private aktører. I tillegg vil veteraner presentere sine historier og refleksjoner om det å tjenestegjøre i utlandet på vegne av Norge.

I salen møter du politisk og administrativ ledelse i noen av landets kommuner og andre beslutningstakere, nøkkelpersoner fra relevante regionale/lokale etater og det private næringslivet. Forsvaret er også tilstede med både sjefer og fagpersonell innen oppfølging og anerkjennelse av veteraner. Departementer som er involvert i ​Regjeringens oppfølgingsplan vil være representert på politisk nivå.


Les mer om årets foredragsholdere, se detaljert programmet for arrangementet, mer informasjon om arrangementet og hvem som kan bli årets veteran her! 

NASJONAL VETERANKONFERANSE 2016
Publisert 13. oktober 2016 16:46.. Sist oppdatert 13. oktober 2016 19:21.