HV-01 på øvelse på Rygge, hovedformålet med øvelsen var trening på og overta et objekt fra en fiende / Homeguard unit from HV-01 during an exercise at Rygge military baseHV-01 på øvelse på Rygge, hovedformålet med øvelsen var trening på og overta et objekt fra en fiende / Homeguard unit from HV-01 during an exercise at Rygge military basehttp://forsvaret.no/media/PubImages/2016092520160925_26.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=8067SJEFSSERSJANT: Innsatsstyrkene Polar Bear VI og Rype søker nå etter noen som kan ta jobben som sjefssersjant. Søknadsfristen er allerede 2. desember.

Historisk jobb kan bli din

Heimevernet søker sjefssersjanter for innsatsstyrker.

​​​​​​​Både innsatsstyrke Polar Bear VI i HV-01 og Rype i HV-12 er nå på utkikk etter personer som kan tiltre i en historisk stilling, nemlig som sjefssersjanter i de to styrkene. 

Tjenestested vil være på henholdsvis Rygge ved Moss og Værnes i Stjørdal.

1. januar skal sjefssersjantstillingene i områdene i Heimevernet (HV) etter planen være på plass. Dette gjelder også for innsatsstyrkene, selv om tidspunktene for når dette er gjennomført vil variere.

Stillingene i innsatsstyrkene er kanskje spesielt interessante for personell som har eller tjenestegjør nå i Hæren og Brigade Nord. Men også annen relevant erfaring kan komme til nytte.

Dersom du har spørsmål angående stillingene, så ta kontakt med enten HV-01 eller HV-12.

Søknadsfristen er allerede 2. desember, mens tiltredelsestidspunkt vil være 1. februar 2017. 

Publisert 29. november 2016 10:24. av JONNY KARLSEN.