HVNETT AD Mockup 2014HVNETT AD Mockup 2014http://forsvaret.no/media/PubImages/HVNETT_AD_Mockup2014.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=3727

Kommunikasjonsavdelingen

​​​​​​​​​​​​​​​​Kommunikasjonsavdelingen i Heimeveret utgir Heimevernbladet, har ansvar for digitale medier på vegne av Heimevernet og rådgir HV innefor fagfeltet kommunikasjon.

Som HV-soldat har man ikke tilgang til Forsvarets interne systemer til daglig og vi har derfor HVNETT (forsvaret.no/hv) som skal gi deg som «beredskapssoldat» litt mer informasjon enn hva som finnes på hovedsiden: forsvaret.no.

Målgruppen er i tillegg til deg som HV-soldater, din familie, din arbeidsgiver og alle våre samarbeidspartnere i beredskaps-Norge. 

Misjon

Målsetningen er at vi via god og åpen kommunikasjon og dialog skal skape en mer kunnskapsrik, tidsriktig og profesjonell organisasjon.

Sosiale medier

Vi drifter og står for innholdsproduksjon til våre kanaler i sosiale medier (SoMe). Vi ønsker å møte våre soldater og samfunnet i de SoMe-kanalene som er store og aktuelle.

Vi jobber også  tett med Forsvarets mediesenter (FMS), som er Forsvarets felles kompetansesenter innen media og kommunikasjon.

redaksjon  

Heimevernets CMTer (combat media team) inngår som bidragsytere og innholdsprodusenter til alle Heimevernets mediekanaler.

ØNSKER innspill!

Er du en god historieforteller igjennom tekst, bilde eller video – har et brennende hjerte for Heimevernet – ta kontakt!​

Publisert 30. desember 2014 23:03. av Kommunikasjonsavdelingen HVST. Sist oppdatert 17. januar 2020 13:57.