Innsatsstyrke Bjørn WestInnsatsstyrke Bjørn Westhttp://forsvaret.no/media/PubImages/HVNETT__MG_8664_export_141101.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=3621

Søk opptak i Bjørn West

Innsatsstyrkene består av selekterte befal og mannskaper på beredskapskontrakter. I Bjørn West gjennomføres opptaket over tre dager og inneholder ett utvalg øvelser for å måle den enkelte kandidat.
​​​​​​

​NESTE OPPTAK
31 mars-2 april på Ulven leir i Os.

​Opptaket søker også å måle ferdighetsnivået innen enkelte militære disipliner som skyting, orientering og ulike oppdragsløsninger.

Her vil opptaket fokusere på potensiale hos den enkelte da vi vet av erfaring at førstegangstjeneste i ulike avdelinger gir forskjellig utgangspunkt blant kandidatene. 


krav

Fullført førstegangstjeneste, norsk statsborger, kunne sikkerhetsklareres for «hemmelig», bli godkjent i lokal HV-nemd og bestå de fysiske minstekravene for innsatssoldater. 

FYSISKE KRAV​​​
​EGENSKAP​​TESTØVELSEMENNKVINNER
​ Utholdenhet​3000 m løp15:00 min.16:30 min.
​​​Bip-test​8:8​7:4
Styrke​​ ​ ​​Medisinballstøt4,20 m3,10 m
Stille lengde2,15 m1,80 m
​Pull-ups3-A6-B​​


​​HVORDAN SØKE:

Dersom du tilfredstiller kravene og har lyst å søke om opptak, fyll ut søknadsskjemaet og send oss på email: hv-09.bjorn-west@mil.no og bekreft om du kan stille på opptak iht annonsert dato eller kun vil stå på interesselisten og stille på opptak neste gang. I søknadsskjemaet må du utdype om din militære tjeneste (stilling, kurs osv)».

Dersom du er en aktuell kandidat for oss vil du deretter få tilsendt en invitasjon til opptak på epost, med administrative bestemmelser for selve opptaket vedlagt. Invitasjonen hjemler fritak fra skole/jobb.

Her kan du se hvordan styrketestene gjennomføres:

Medisinballstøt:


 Stille lengdehopp


 
Pull-ups

 Publisert 7. desember 2014 20:07. av Heimevernets nettsenter. Sist oppdatert 6. desember 2019 12:21.