Befalsskolen for SjøforsvaretBefalsskolen for Sjøforsvarethttp://forsvaret.no/media/PubImages/befalsskolen_sjoforsvaret_landingsside.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=70Lange tradisjoner ligger bak lederutdanningene ved Befalsskolen for Sjøforsvaret. Felles for alle linjene er at de starter med befalskurset på KNM Harald Haarfagre.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​En lederutdanning ved Befalsskolen for Sjøforsvaret er krevende og stiller høye krav til din motivasjon, psykisk og fysisk robusthet, sosiale ferdigheter og læringsevne. I gjengjeld tilbyr vi utfordringer og muligheter som vil utvikle deg både som menneske og leder. 

Utdanningssystemet i Forsvaret er under endring. Det tas forbehold om endringer i utdanningstilbudet ved Befalsskolen for Sjøforsvaret fra 2018. 

Gjennom teori og praksis får du lære hva som kreves for å kunne bekle rollen som en selvsikker leder. Egenutvikling er gjennomgående i all utdanning som gjennomføres.

Uans​ett hvilken linje som passer deg best, vil du vil hele veien ha dedikerte veiledere som støtter deg i din personlige utvikling.​​

Utskrevet befalskurs er en kortere lederutdanning hvor du kombinerer teori og praksis i løpet av ett år. Har du utdanning fra maritime linjer på fagskole eller høyskolenivå? Studiet maritime sertifikater gir deg en solid fagutdannelse kombinert med Sjøforsvarets anerkjente lederutdannelse.​