Befalsskolen for SjøforsvaretBefalsskolen for Sjøforsvarethttp://forsvaret.no/media/PubImages/befalsskolen_sjoforsvaret_landingsside.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=70Lange tradisjoner ligger bak lederutdanningene ved Befalsskolen for Sjøforsvaret. Felles for alle linjene er at de starter med befalskurset på KNM Harald Haarfagre.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​En lederutdanning ved Befalsskolen for Sjøforsvaret er krevende og stiller høye krav til din motivasjon, psykisk og fysisk robusthet, sosiale ferdigheter og læringsevne. I gjengjeld tilbyr vi utfordringer og muligheter som vil utvikle deg både som menneske og leder. Gjennom teori og praksis får du lære hva som kreves for å kunne bekle rollen som en selvsikker leder. Egenutvikling er gjennomgående i all utdanning som gjennomføres.

Uans​ett hvilken linje som passer deg best, vil du vil hele veien ha dedikerte veiledere som støtter deg i din personlige utvikling.​​

Utskrevet befalskurs er en kortere lederutdanning hvor du kombinerer teori og praksis i løpet av ett år. Har du utdanning fra maritime linjer på fagskole eller høyskolenivå? Studiet maritime sertifikater gir deg en solid fagutdannelse kombinert med Sjøforsvarets anerkjente lederutdannelse.

Søknadsfrist 15. april 2017

sø​k her