KrigsskolenKrigsskolenhttp://forsvaret.no/media/PubImages/_MG_0562.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=987Lyst til å lede en styrke i felt, delta på internasjonale operasjoner eller sikte deg inn mot en karriere som yrkesoffiser? I så fall kan reisen begynne med en bachelorgrad ved Krigsskolen.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​En lederutdanning ved Krigsskolen vil ikke bare utvikle deg som leder, men også som menneske. Gjennom studiet vil du tilegne deg kunnskaper, ferdigheter og holdninger som gjør deg i stand til å inspirere, organisere og ta avgjørelser som får mennesker til å samarbeide og løse oppgav​er.

Utdanningssystemet i Forsvaret er under endring. Det tas forbehold om endringer i utdanningstilbudet ved Krigsskolen fra 2018. 

Utdanningene består av en unik oppbygning hvor både praktiske, akademiske, fysiske og mentale ferdigheter blir utviklet. Som uteksaminert offiser vil du sitte igjen med en ettertraktet kompetanse som gjør deg skikket til å løse fremtidige oppgaver nasjonalt og internasjonalt.
På Krigsskolen får du en​ unik utdanning som gir deg utfordringer, opplevelser og erfaringer du ikke får noe annet sted.
Du kan lese mer om våre utdanningsretninger ved å trykke deg inn på de ulike linjene i kolonnen til høyre. Etter fullført utdanning er du også søknadsberettiget til utdanni​ng på masternivå både innad i Forsvaret og ved sivile høgskoler og universiteter.​​ ​​