LærlingLærlinghttp://forsvaret.no/media/PubImages/learling_landingsside.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=246Forsvaret er Norges største lærebedrift. Vi har til enhver tid mer enn 600 lærlinger fordelt på 30 fagområder over hele landet.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Har du fullført og bestått en yrkesfaglig utdanning på videregående skole? Da kan du søke om å gjennomføre læretiden din i Forsvaret.

Forsvaret har lang tradisjon med å ta inn lærlinger og er i dag Norges største lærebedrift. Hos oss får du fagopplæring innen trygge og veletablerte rammer med høy faglig kvalitet. Som lærling vil du hele veien bli fulgt opp av en erfaren veileder. Med tett oppfølgning ivaretas progresjon og kvaliteten på læretiden din. Dette gir deg svært gode muligheter til å lykkes.
Over 95 prosent av våre lærlinger består fagprøven på første forsøk.
Vi tilbyr en spennende og annerledes læretid fylt med faglige og personlige utfordringer. I Forsvaret er det tre mulige veier til fagbrev. Læretiden kombineres med gjennomføring av førstegangstjeneste, eller man kan i enkelte fag søke læreplass som sivil lærling.  

Når du er ferdig med læretiden, vil du ha gode praktiske og teoretiske kunnskaper innenfor ditt fagområde. og med bestått fagprøv​e vil du ha attraktiv kompetanse innen ditt yrke. For deg som fortsatt går på videregående, kan det være mulig å gjennomføre prosjekt til fordypning ved en av våre av​delinger.​