kultur_1137_absoluttchicagokultur_1137_absoluttchicagohttp://forsvaret.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=18623/media/PubImages/Chicago - Skjerm - Full HD horisontal 1158.jpg

Kalenderhendelse
Starttidspunkt22. mars 2019 19:30
Sluttidspunkt23. mars 2019 20:00
StedHarstad, Narvik
Type hendelseKonsert

Absolutt Chicago

Bandet Chicago omtaler seg selv som "Rock and Roll… with horn", og musikken deres gjør seg ekstra godt i blåseformat. Opplev Hærens musikkorps spille Chicagos aller beste låter!

Konsertinformasjon:
Fredag 22. mars kl.19:30 - Harstad kulturhus, Storsalen
Kjøp billetter her

Lørdag 23. mars kl. 18:00 - Narvik kulturhus (Vinterfestuka)
Billetter slippes snart på www.vinterfestuka.no

Medvirkende:
Hærens musikkorps
Solist: Knut Marius Djupvik
Dirigent: Oblt Lars Erik Gudim​

Chicago - med røtter i USAs kulturelle hovedstad

Kanskje mer enn noen annen by i USA, har Chicago vært et sted hvor det kulturelle mangfoldet både har fostret musikalske talenter, samtidig som den har vært en magnet som har tiltrukket andre musikalske storheter fra resten av landet. I 1967 formet de Chicago-baserte musikerne Walter Parazaider, Terry Kath, Danny Seraphine, Lee Loughnane, James Pankow, Robert Lamm og Peter Cetera et band med en drøm om å integrere alle de musikalske strømmene i deres hjemby, og veve de sammen til en helt ny sound: Et rock ‘n’ roll band med blåserekke. Utrolige 25 av deres 34 album har solgt til platina, og bandet har til dags dato solgt til 47 gull- og platinapriser.

I over 50 år har Chicago vært en sann ambassadør for deres kjære hjemby, og de bærer byens navn med stolthet og integritet. På denne konserten får du anledning til å høre et utvalg av bandets aller flotteste låter i spennende og utbroderte arrangement for fullt blåseorkester.

Solist: Knut Marius Djupvik

Knut Marius kommer fra Tomrefjord, en bygd utenfor Molde. I 2012 fullførte han en mastergrad i rytmisk musikk ved Universitetet i Agder. Etter endt utdanning flyttet Knut Marius til Oslo og har siden levd av musikken.

I 2013 ble han norgeskjent etter at han gikk av med seieren i The Voice – Norges beste stemme. I juni 2014 slapp han EP’en SET med den tilhørende singelen Easy. Knut Marius har siden fylt rollen som Judas i Jesus Christ Superstar ved Lørenskog Hus gang på gang og reist rundt som soloartist med ulike orkestre, band og kor. I tillegg til å leve som soloartist figurerer Knut Marius som frontmann i 11-mannsbandet Red Hot.
Han er en av de aller beste stemmene i Norge til å formidle Chicagos låter og med korpset i ryggen tør vi love bra trøkk.
- Merete Klæboe Jacobsen, produsent i Hærens musikkorps
Sjekk ut stemmen til Knut Marius Djupvik!
 Publisert 22. januar 2019 15:47. av Rohan Sandemo Fernando / Forsvarets musikk. Sist oppdatert 22. januar 2019 15:48.