kultur_1081_balkanpubkultur_1081_balkanpubhttp://forsvaret.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=17613/media/PubImages/WEBFO_30FE3877000.jpg

Kalenderhendelse
Starttidspunkt19. oktober 2018 19:30
StedHarstad kulturhus
Type hendelseKonsert

Balkan Pub

Den balkanske folkemusikkgruppen Jovan Pavlovic Trio og Hærens musikkorps inviterer til ildfulle rytmer på Balkan Pub i Harstad kulturhus.

​Jovan Pavlovic Trio er en spennende gruppe med fokus på balkansk folkemusikk, men som også lar seg influere av folkemusikk fra resten av verden. Mye av musikken de fremfører er skrevet av bandets leder Jovan Pavlovic, og for anledningen videre arrangert for militærkorpsbesetning.

Publikum på kveldens konsert får oppleve musikalske temaer influert av folkemusikk fra hele verden samt klassisk og jazz. Kan Argentinsk tango forenes med den østeuropeiske rytmeverden? Kan en vals fusjonere med sigøynermusikk for film og teater? Jovan har i flere år jobbet og forsket innen musikk med såkalte skeive taktarter fusjonere med sigøynermusikk for film og teater? Jovan har i flere år jobbet og forsket innen musikk med såkalte skeive taktarter. Hans hovedfelt er folkemusikk fra Balkan samt romanimusikk. Jovan byr alltid på musikalsk fyrverkeri, og sammen med fantastiske improvisasjonsmusikere og Hærens musikkorps gjør at dette blir en helt unik konsertopplevelse!

Kulturhuset "bygges om"

I forbindelse med denne konserten forvandles Storsalen i Harstad kulturhus til "pub", og de som er tidlig ute med billettbestilling får plass ved små runde bord på en nedsenket forscene. Kun 40 plasser legges ut på forscenen, vi anbefaler derfor forhåndsbestilling dersom du ønsker denne type sitteplass. Utover dette gjøres rad 1, 3 og 5 om til bord. Resten av salen forblir vanlig amfi.

Konsertinformasjon:

Fredag 19. oktober kl. 19:30 - Dørene åpner kl. 18:30
Harstad kulturhus, storsalen
Dirigent: Helge Sunde - Gjester: Jovan Pavlovic Trio

Billetter: 300,- (ordinær) / 250,- (forsvarsansatte, kulturhuskont.) /
200,- (Venneforeningen, student)

Kjøp billetter her
Publisert 27. september 2018 15:16. av Rohan Sandemo Fernando - Forsvarets musikk. Sist oppdatert 2. oktober 2018 11:02.