kultur_1080_fenrikfaleidefristadkultur_1080_fenrikfaleidefristadhttp://forsvaret.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=17612/media/PubImages/WEBFO_EBAF4F42000.jpg

Kalenderhendelse
Starttidspunkt11. oktober 2018 19:30
StedHarstad kulturhus
Type hendelseKonsert

Fenrik Faleide Fristads kammerkonsert

Hærens musikkorps kammerfest-serie er en unik anledning til å bli kjent med enkeltmusikere i korpset. På kveldens konsert er det saxofonist Gudrun Faleide Fristad som står i fokus.

​Andre runde i høstens kammerfest-serie, hvor publikum blir bedre kjent med enkeltmusikere i korpset, går til Fenrik Gudrun Faleide Fristad som spiller saxofon. Gudrun er en av de sist ansatte i Hærens musikkorps, men hun har allerede gjort seg bemerket som solist. Etter uteksaminering fra Norges Musikkhøgskole i 2012 opererte hun i noen år som frilanser før veien førte henne nordover, til Harstad og Hærens musikkorps. I kveld skal hun få boltre seg i de verker hun selv ønsker å spille og høre sine kolleger spille.

På programmet står blant annet Shostakovichs Jazzsuite nr. 1 med et sammensatt ensemble bestående av fløyte, to klarinetter, to trompet, trombone, horn, tuba og slagverk (såkalt "teaterensemble"). Verket er arrangert av løytnant Erik Eilertsen fra Kongelige norske marines musikkorps.

Torsdag 11. oktober kl. 19:30
Harstad kulturhus, lillesalen
Billetter: 250,- (ordinær) / 200,- (Forsvarsansatte/kulturhuskont.) /
 200,- (Venneforeningen/student)

kjøp billetter her
Publisert 27. september 2018 14:51. av Rohan Sandemo Fernando - Forsvarets musikk.