kultur_1165_festspillenehornbonakultur_1165_festspillenehornbonahttp://forsvaret.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=19739/media/PubImages/Harju.jpg
kultur_1165_festspillenehornbonakultur_1165_festspillenehornbonahttp://forsvaret.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=19738/media/PubImages/jukka-harju.jpg

Kalenderhendelse
Starttidspunkt23. juni 2019 15:00
StedHarstad
Type hendelseKonsert

Festspillene: Hornbonanza

Hærens musikkorps møter den finske hornvirtuosen Jukka Harju under Festspillene i Nord-Norge

Konsertinfo:
Søndag 23. juni kl. 15.00
Harstad kulturhus - foajeen i 2. etg.
Hærnes musikkorps & Jukka Harju (horn)

Jukka Harju

Verdensstjernen Jukka Harju er en av samtidens store navn i det internasjonale hornmiljøet. Harju er en ettertraktet solist som blant annet har gjort konserter i Kina, Japan og USA, og har fått tallrike hornkonserter tilegnet seg.

På denne konserten spiller han sammen med de profesjonelle musikerne i Hærens musikkorps, og det vil bli presentert verk av Bach, Stig Molvær og Harju selv.

Konserten innledes av Knut Erik Sundquist.

Festspillene i Nord-Norge

​Festspillene i Nord-Norge er et årlig kulturarrangement og festival i Harstad i Troms som blir arrangert av en stiftelse med samme navn. Årets festival blir fullpakket med over 250 ulike musikk- og kunstforestillinger på 8 dager. Scenekunstprogrammet er større enn noensinne, med over 100 forestillinger med alt fra samtidsdans til akrobatikk og barne-forestillinger, musikkprogrammet er fylt av artister på tvers av sjangre og uttrykk.

Hærens musikkorps har vært en fast bidragsyter på Festspillene siden festivalen ble opprettet, og i år deltar de på 4 ulike arrangement.

Billetter: 200,-/100,-

Kjøp billetter her


Publisert 6. juni 2019 14:09. av Forsvarets musikk.