KNMM 2017 Karusell FyrverkerikonsertKNMM 2017 Karusell Fyrverkerikonserthttp://forsvaret.no/media/PubImages/KNMM 2017 Karusell Fyrverkerikonsert.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=11439

Folkefesten er tilbake!

Kongelige norske marines musikkorps svært populære fyrverkerikonsert holdes igjen i 2018, denne gangen med Kåre Conradi og Haddy Njie som solister.

Et fyrverkeri av en konsert

Fargerikt fyrverkeri over Karljohansvern (Foto: Frank Tostrup)Fyrverkerikonserten i Horten. har lenge vært en signaturkonsert både for Kongelige norske marines musikkorps og Forsvaret. Konserte er dessuten Vestfolds lengstlevende utendørskonsert. Etter litt usikkerhet om konserten skulle arrangeres selv om Vestfoldfestspillene ble lagt ned er det nå klart at det blir mulig å oppleve konserten 29. juni 2018 på Vollen, Karljohansvern i Horten.

Konserten ledes av dirigent og musikkdirektør i Marinemusikken, Bjarte Engeset. Årets solister er ingen ringere enn selveste Kåre Conradi og Haddy Njie. Det blir storslåtte musikalske opplevelser fra øverste hylle, og festen avsluttes med et fantastisk og fargerikt fyrverkeri!k

Fyrverkerionserten 2018 arrangeres som et samarbeid mellom Kongelige norske marines musikkorps og Horten kommune.

Ned med prisene!

Til glede for publikum kan vi melde om et markant avslag på prisen i 2018. Dette året vil det ikke være noen form for differensiert billettpris. Prinsippet er enkel: Én pris for alle. Billettene ligger ute for salg nå.

Priser:

Frem til 1. mai 2018: kr 250,- (+avgift)

Etter 1. mai 2018: kr 350,- (+avgift)

Kjøp her


Kåre Conradi

Kåre Conradi kom til Nationaltheatret rett fra Statens Teaterhøgskole i 1995 og debuterte på Hovedscenen mot Espen Skjønberg i "Nathan den vise". Etter to år med varierte oppgaver ved hovedscenen og amfi dro Kåre til Trøndelag Teater hvor han åpnet det nye teatret som Tony i "West Side Story". Deretter fulgte Tom i "Glassmenageriet" og Zolen i "Bør Børson". Trondheimsperioden ble avsluttet med tittelrollen i "Hamlet" før han satte kursen mot England for å studere klassisk teater ved The London Academy of Music and Dramatic Art. Etter dette har Kåre vært å se på en rekke ulike teaterscener, og i mange større roller i både film og TV.

Utover sin skuespillerrolle er Kåre også etter hvert blitt berømmet for sitt sangtalent og engasjerer seg i flere musikkprosjekt, bl.a. med storband. Kåre har siden barndommen hatt en stor fascinasjon for croonere som Frank Sinatra og Sammy Davis jr, og han tar ofte et tilbakeblikk på nettopp denne sjangeren når han står på scenen.

Han er også ofte å se som konferansier og diktoppleser. Kåre har gjort flere opplesninger og hørespill for og lest inn en rekke lydbøker, blant annet bøkene om Aldo Monrad av Arne Berggren, eventyr av H. C. Andersen og "Profeten" av Kahil Gibran.

 


Haddy Njie

Sjarme, trygghet og musikalitet er tre stikkord som oppsummerer Haddy Njie på scenen. Helt siden hun for alvor slo gjennom da hun ledet den internasjonale finalen i Grand Prix i 2010, har hun vært en av de mest folkekjære TV-personlighetene i landet. Med god grunn. Det er få mennesker som innehar hennes evne til å gjøre publikum komfortable og trygge, og hun har en usedvanlig behagelig scenekarisma som passer alle arrangementer.

Men hun er ikke bare en utmerket konferansier. Hun har også en fantastisk stemme, full av sjel og karisma! Bak seg har hun en karriere der hun har gitt ut hele tre album som soloartist, satt opp to helaftens show med artistkollektivet Queendom og turnert over det ganske land med Rikskonsertene.

 


Publisert 1. desember 2017 11:28. av Forsvarets musikk. Sist oppdatert 1. desember 2017 14:17.