kultur_1093_marinemusikkenswingikultur_1093_marinemusikkenswingihttp://forsvaret.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=18162/media/PubImages/Swinging_Christmas2018_WEB-BILDE2.jpg

Kalenderhendelse
Starttidspunkt5. desember 2018 19:00
Sluttidspunkt6. desember 2018 21:00
StedHorten, Østlandet
Type hendelseKonsert

Marinemusikken - Swinging Christmas

Marinemusikken spiller julen inn med et fyrverkeri av en konsert som garantert vil få det til å svinge i salen. Konserten avholdes både i Larvik og i Horten.

Kveldens orkesterleder er oberstløytnant Lars Erik Gudim, som også har arrangert flere av låtene du vil høre i løpet av kvelden. Solister er den fantastiske jazzvokalisten Julie Dahle Aagård, sist sett på sesongavslutning for Beat for Beat våren 2018, og Brede Bøe, kjent fra en rekke revyer og teateroppsetninger på blant annet Chat Noir, Edderkoppen, Oslo Nye og Dizzie-teateret. Brede er en allsidig artist som er en fremragende sanger i tillegg til å være en populær konferansier, skuespiller og underholder.

På programmet står selvsagt swingende julemusikk fra "The Great American Songbook", udødeliggjort av legendariske stjerner som Frank Sinatra, Bing Crosby, Ella Fitzgerald, med flere. 

Marinemusikken lover en musikalsk helaften som vil gå deg til å smilende og nynnende ut av konsertsalen etter showet med den gode førjulsstemningen i hjertet.

Konserter:
Bølgen kulturhus, Larvik
Onsdag 5. desember kl. 19:00
Kjøp billetter her

Bakkenteigen kulturhus, Horten
Torsdag 6. desember kl. 19:00
Kjøp billetter her

Publisert 8. november 2018 10:46. av Rohan Sandemo Fernando / Forsvarets musikk.