kultur_1127_morgendagensdirigentkultur_1127_morgendagensdirigenthttp://forsvaret.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=18592Foto: Theresa Pewal/media/PubImages/Morgendagens_dir_nett.jpg

Kalenderhendelse
Starttidspunkt1. mars 2019 12:00
StedRidehuset (Oslo)
Type hendelseKonsert

Lunsjkonsert: Morgendagens dirigenter

Student Tabita Berglund er allerede ettertraktet som dirigent. Opplev hennes tolkninger av Wagner og Holst på denne konserten.

I samarbeid med direksjonsstudiet ved Norges musikkhøgskole og professor i direksjon Ole Kristian Ruud gir Forsvarets stabsmusikkorps dirigentpodiet til Norges fremtidige dirigenttalenter. I løpet av uka får flere dirigentstudenter bryne seg på musikerne, og uka avsluttes med denne lunsjkonserten hvor masterstudent Tabita Berglund dirigerer.

Tabita Berglunds dirigentkarriere tar av med kometfart. Nå sikter hun mot toppen, i en rolle som har vært forbeholdt menn. Tabita har allerede dirigert prestisjefylte BBC Philharmonic Orchestra, et av verdens fremste orkestre og signert kontrakt med et av verdens største managementselskaper innen klassisk musikk, Harrison Parrott.
Hun har dirigert flere av de andre forsvarskorpsene tidligere.

Program:

Overture til "Der fliegende Holländer" –  Richard Wagner
Lærkekvidder – Oscar Borg
Solister: Randi Slåttsveen Glaser og Elin Kathrine Torkildsen, fløyte
Utdrag fra Planetene – Gustav Holst
– Mars
Venus
Jupiter

 

 

kultur_1127_morgendagensdirigentkultur_1127_morgendagensdirigenthttp://forsvaret.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=18593Foto: Siw Dolmen/media/PubImages/tabita-berglund-portrett-Siv Dolmen.jpg



Konsertinformajon:

Varighet 45 minutter. Servering av suppe.
Dørene åpner 45 minutter før konsertstart. 
Billettpriser:
Kr 150 inkl. suppe / Kr 87 uten suppe

KJØP BILLETTER HER


Publisert 29. januar 2019 12:38. av Rohan Sandemo Fernando / Forsvarets musikk. Sist oppdatert 31. januar 2019 14:37.