kultur_990_barnaskorpskonsertkultur_990_barnaskorpskonserthttp://forsvaret.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=14430/media/PubImages/PS62101_Barnas_web.jpg

Kalenderhendelse
Starttidspunkt24. mai 2018 11:30
StedHarstad kulturhus
Type hendelseKonsert

Barnas korpskonsert

Hærens musikkorps åpner dørene til Harstad kulturhus og inviterer inn skoler og barnehager til en helt egen korpskonsert for barn!

​Gjentar fjorårets suksess

Hærens musikkorps inviterer skoler og barnehager til en kjempemorsom konsert, med mye flott musikk. Konserten oppstod i fjor når korpset måtte flytte en av sine planlagte paradekonserter inn på grunn av dårlig vær. Korpset inviterte Harstads barnehager og småtrinn til konsert, og det ble svært vellykket! Nå gjentas suksessoppskriften med nytt navn, Barnas korpskonsert. Dirigent for konserten er Trond Madsen.

Lydfabrikk

Nytt for året er et innslag ved navn "lydfabrikk".
– Sammen skal vi lage en lydfabrikk og alle barna oppfordres til å ta med sin egen lyd. Det kan være alt fra å klappe i hendene, knitre med papir, slå på en trekloss, spille på kam eller blåse på flasker. Vi gleder oss masse til å inkludere barna i musikken. Dette blir veldig moro, forteller produsent Merete Jacobsen Klæboe i Hærens musikkorps.

Dirigent: Trond Madsen

Trond Madsen startet sin profesjonelle karrierer som dirigent i januar 2012, da han ble utpekt som assistent dirigent og kunstnerisk rådgiver for Baldur Brönniman and the BIT20 ensemble. Han var fast hos ensemble frem til slutten av 2015. Den gode relasjonen som oppstod gjør at han fortsatt møter ensemblet som gjestedirigent.
Hans erfaring som artist innenfor et meget bredt repertoar og genrer gjør Trond til en allsidig dirigent.

Konsertinfo:
Torsdag 24. mai kl. 11:30
Harstad Kulturhus, storsalen
Billetter:
Konserten er gratis, for påmeldte grupper.
Skoler og barnehager sender påmelding til produsent@fmkn.no

Publisert 4. mai 2018 12:33. av Forsvarets musikk.