kultur_987_forsvaretsstabsmusikkultur_987_forsvaretsstabsmusikhttp://forsvaret.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=14848/media/PubImages/Angelina_web.jpg

Kalenderhendelse
Starttidspunkt16. juni 2018 18:00
StedKarpedammen scene
Type hendelseKonsert

Forsvarets stabsmusikkorps med Angelina Jordan

Verdenssensasjonen Angelina Jordan gir ut sitt første album sammen med landets største profesjonelle blåseorkester. Velkommen til eksklusiv slippkonsert på Akershus festning!

Billetter:
Ordinær: kr 455,–
A-kort/Obos/NMF: kr 355,–
Forsvaret/Student/Venneforening: kr 325,–
Barn (6-18 år): kr 220,–


Angelina Jordan og Forsvarets stabsmusikkorps skaper musikalsk magi sammen på denne utendørskonserten på Akershus festning. Angelina har en fantastisk og unik stemme og etter at hun vant Norske talenter som 8-åring i 2014, fikk hele verden øynene opp for henne. Hun har stått på scenen med både Melody Gardot og Norah Jones, i tillegg til at hun har han deltatt i TV-show i USA, Brasil, Tyskland og i Storbritannia. I desember var hun på juleturné i Sør-Norge.

Nå er hun 12 år, og har i samråd med sin nærmeste familie valgt å samarbeide med Forsvarets stabsmusikkorps, dirigent/arrangør Lars Erik Gudim og produsent/arrangør Bjørn Morten Kjærnes på sin første plateinnspilling. I november 2017 gikk Angelina i studio sammen med orkester, dirigent og produsent. Resultatet har blitt albumet "It's magic" som lanseres medio mai. 

Gå ikke glipp av denne konserten, som er den eneste planlagte. Angelina bor for tiden sammen med sin familie i Los Angeles men kommer til Norge i anledning denne konserten. Bli med oss gjennom en unik tidsperiode med låter udødeliggjort av legender som Billie Holliday, Ella Fitzgerald, Bobby Milton, James Brown, Tom Jones, Charles Aznavour, Frank Sinatra, Elvis Presley, Patsy Cline og Andy Williams. Angelina tolker alle sangene på sin egen unike måte og de er spesielt arrangert for hennes dype altstemme og uttrykk. Hun har også skrevet to egne låter og det blir også egne innslag med Stabsmusikken.

På denne konserten blir det salg fra kiosk og også mulighet for piknik. 
Dørene åpnes en time før konsertstart.


 

 

kultur_987_forsvaretsstabsmusikkultur_987_forsvaretsstabsmusikhttp://forsvaret.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=14849/media/PubImages/Produsent_Angelina_Gudim_1158x651.jpgDirigent: Lars Erik Gudim

er oberstløytnant og ansatt i Forsvarets musikk som komponist, arrangør og dirigent. Han har sin utdannelse fra Norges musikkhøgskole hvor han først studerte trombone, og deretter komposisjon. Gudim er kjent for sine lekende arrangementer og komposisjoner, og har skrevet for og dirigert blant andre Kringkastningsorkesteret, Symfoniorkesterene i Trondheim, Stavanger og Kristiansand, Bergen Filharmoniske Orkester, Operaen i Kristiansund, Nederlandske Marines Musikkorps, Marinens Musikkår og Arméens Musikkår i Sverige, Danmarks Radio Big Band, EBU Jazz Orchestra, Oslo Groove Company, Bergen Big Band og samarbeidet med artister som
Jacob Collier, Dee Dee Bridgewater, Martial Solal, Bill Champlin, Lill Lindfors og Nils Landgren.

Produsent: Bjørn Morten Kjærnes

har i hele sitt voksne liv har arbeidet med korps både som dirigent, komponist og arrangør for alle nivåer. Etter komponistutdanningen på Norges musikkhøgskole har han skrevet og fått utgitt over 300 arrangementer og komposisjoner på norske og utenlandske forlag. Som produsent har han gjort 36 Demo Cd’er for Warner/Chappel og Norsk Noteservice, samt 3 CD’er for Forsvarets musikk. Til daglig er han også timelærer på Norges musikkhøgskole. Han satte Angelina i kontakt med Forsvarets stabsmusikkorps, er produsent på plata og arrangør på seks av låtene.

 


Publisert 24. april 2018 16:08. av Forsvarets musikk. Sist oppdatert 4. juni 2018 15:20.