KNMM 2016 Karusell Artist CarrerasKNMM 2016 Karusell Artist Carrerashttp://forsvaret.no/media/PubImages/KNMM 2016 Karusell Artist Carreras.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=5601José CarrerasJosé Carreras

José Carreras solist på Fyrverkerikonserten

Aldri før har en større stjerne gjestet Marinemusikken!

​Torsdag formiddag kom nyheten: Verdensstjernen José Carreras er booket som solist på Kongelige norske marines musikkorps 25. Fyrverkerikonsert!

Carreras er uten tvil en av verdens beste og mest berømte operasangere. Foruten stor suksess som solist over alle verdens operahus gjorde han også globalsuksess i De Tre Tenorer sammen med Plácido Domingo og Luciano Pavarotti.

25års-markering

For å markere 25års-jubileet for Marinemusikkens populære Fyrverkerikonsert slo korpset på stortromma og booket inn en vokalist av et helt annet kaliber enn publikum har opplevd tidligere. Konserten blir den eneste opptreden Carreras gjør i Skandinavia i 2016, og konserten inngår i hans avskjedsturné - hvor billettene til hans konsert i Royal Albert Hall i mai allerede nå er utsolgt.

Vakker musikk - vakre omgivelser

- Publikum kan forvente seg en helt fantastisk utendørskonsert i naturskjønne omgivelser inne på Karljohansvern i Horten med en scene som er plassert rett ved Oslofjorden, forteller Marinemusikkens pressetalsmann Frank Tostrup.

Konserten er den del av Vestfoldspillene, og avsluttes tradisjon tro som tittelen også avslører med et fargerikt og storslagent fyrverkeri til tonene av Händels flotte "Music for the Royal Fireworks".


Konsertinfo:
Fyrverkerikonserten 2016

Fredag 24. juni kl. 21:00
Karljohansvern, Horten
Solist: José Carreras

Kjøp billetter nå!

Publisert 4. mars 2016 14:37.. Sist oppdatert 7. mars 2016 09:42.