ComeShine_Marinemusikken_NYComeShine_Marinemusikken_NYhttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=11917

Kalenderhendelse
Starttidspunkt22. mars 2018 19:00
StedTorpedoverkstedet
Type hendelseKonsert

Marinemusikken med Come Shine og Jan Erik Vold

Det anerkjente og kritikerroste jazzbandet Come Shine, for anledningen med Jan Erik Vold, spiller med Marinemusikken i Torpedoverkstedet torsdag 22. mars kl. 19:00.

Come Shine er fortsatt et av Norges mest populære jazzband i nyere tid. Alltid med samme besetning: pianist og arrangør Erlend Skomsvoll, vokalist Live Maria Roggen, bassist Sondre Meisfjord, og trommis Håkon Mjåset Johansen. Bandet har tidligere samarbeidet med orkestre som KORK, Trondheim symfoniorkester og nå gjester de altså Horten.

Come Shine er fortsatt et av Norges mest populære jazzband i nyere tid.

Jan Erik Vold

Jan Erik Vold er en folkekjær lyriker som har et tett forhold til jazz og har siden slutten av 60-tallet opptrådd på jazzklubber og festivaler sammen med artister som Chet Baker, Egil Kapstad, Terje Rypdal, Jan Garbarek og nå alstå Come Shine og Marinemusikken. Vold forsterker Come Shines fokus på formidling og tekstene til låtene som fremføres.

Variert musikals jazzaften

Repertoaret som nå skal framføres sammen med de eminente musikerne i Marinemusikken blir en variert musikalsk aften, som f.eks Otis Reddings «Dock of the Bay», Ellingtonlåtene «Caravan» og «In A Sentimental Mood», «Willow Weep For Me» og andre kjente jazzklassikere som du ikke nødvendigvis kommer til å kjenne igjen med det samme. I tillegg vil konserten by på flere låter fra Come Shines aller ferskerste repertoar.  Det er bandets pianist og arrangør Erlend Skomsvoll som har arrangert og tilpasset musikken. Vi kan garantere et spennende møte mellom Come Shine og Marinemusikkens musikalske univers.

Marinemusikken med Come Shine og Jan Erik Vold

Torpedoverkstedet torsdag 22. mars kl. 19:00

Klikk her for å bestille konsertbilletter

Servering og salg av forsfriskninger før og under konserten


Publisert 29. januar 2018 11:49. av Forsvarets musikk.