WEB-BILDE_DAGSLAND-EDIT-page-001WEB-BILDE_DAGSLAND-EDIT-page-001http://forsvaret.no/media/PubImages/WEB-BILDE_DAGSLAND-EDIT-page-001.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=10367

Kalenderhendelse
Starttidspunkt18. november 2017 19:00
StedØstlandet
Type hendelseKonsert

 Marinemusikken og Sigvart Dagsland - Gullbring kulturanlegg

Opplev Marinemusikken sammen med en av landets aller fineste vokalister.

Total tilstedeværelse og fantastisk stemme

Når Marinemusikken inviterer til konsert sammen med solist Sigvart Dagsland er det en av Norges mest anerkjente sangere og låtskrivere de har med seg på scenen. Gjennom sin totale tilstedeværelse  og med sin fantastiske stemme tar Sigvart Dagsland tar publikum med på en reise; fra det sårbare menneskelige til de kraftfulle stemninger og vokalprestasjoner. Alltid med et skrått, og tidvis gapskrattende, blikk på tilværelsens mange fasetter. Alltid med en dyp respekt for de bånd som binder artist og publikum, forteller og lytter  sammen. Med nye musikalske arrangementer tilpasset et av landets beste blåseorkester vil publikum få høre låter fra Dagslands nyeste album RØST, samt høydepunkt fra en lang og innholdsrik karriere. Marinemusikken har denne kvelden også med seg Torjus Vierli på tangenter og ledes av Hans Mathisen.

Dagsland tar publikum med på en reise; fra det sårbare menneskelige til de kraftfulle stemninger

Sigvart Dagsland

Sigvart Dagsland fikk Prøysenprisen i 2009, har blitt nominert til Spellemannprisen hele tre ganger og har mottatt prisen en gang. Dagsland har gjennom en årrekke opparbeidet seg et stort og trofast publikum og har etablert seg i det øverste sjiktet av norske vokalister. Han har deltatt i flere TV-produksjoner og har utgitt en rekke kritikerroste album.

Marinemusikken og Sigvart Dagsland
Torsdag 16. november kl. 19:00 - Bakkenteigen kulturhus
Fredag 17. november kl. 19:00 - Moss kirke
Lørdag 18. november kl. 19:00 - Gullbring kulturanlegg
Klikk på aktuelt konsertsted for å bestille konsertbilletter

Publisert 3. august 2017 09:26. av Bjarne Herbjørnrød.