WEB-BILDE_NMH_NYWEB-BILDE_NMH_NYhttp://forsvaret.no/media/PubImages/WEB-BILDE_NMH_NY.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=10494

Kalenderhendelse
Starttidspunkt10. november 2017 19:00
StedTorpedoverkstedet
Type hendelseKonsert

Symphony and riff - Dirigentstudenter fra Norges musikkhøgskole

Fredag 10. november inviterer Marinemusikken til "Symphony and riff". Programmet på konserten er sammensatt av verk for storband og for tradisjonelt korps.

Dirigentstudenter

Fredag 10. november inviterer Marinemusikken til "Symphony and riff". Programmet på konserten er sammensatt av verk for storband og for tradisjonelt korps. Dirigentene på konserten er alle studenter ved Norges musikkhøgskole og konserten er en del av deres utdanning. Marinemusikkens storband forsterkes også av studenter fra jazzutdanningen ved musikkhøgskolen.

Eksamenskonsert

Konserten er også eksamenskonsert for klarinettstudenten Ingeborg Elisabeth Moe som er solist på to av verkene på konserten, Igor Stravinskys "Ebony concerto" (som er skrevet mens han bodde i USA) og Leonard Bernsteins " Prelude, Fugue, and Riffs". Disse stykkene er skrevet for en utvidet storbandbesetning.

Konsertens andre avdeling vies til to av de mest sentrale verkene for blåsere, nemlig Hindemiths og Stravinskys Symfonier for korps.

- Symphony and riff -
Dirigentstudenter fra Norges musikkhøgskole
Fredag 10. november kl. 19:00
Torpedoverkstedet, KJV

Klikk her for å bestille konsertbilletter
Publisert 3. august 2017 08:36. av Bjarne Herbjørnrød. Sist oppdatert 18. september 2017 10:21.