WEB-BILDE_FARGESPILLWEB-BILDE_FARGESPILLhttp://forsvaret.no/media/PubImages/WEB-BILDE_FARGESPILL.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=11848

Kalenderhendelse
Starttidspunkt17. mars 2018 15:00
StedØstlandet
Type hendelseKonsert

Fargespill Larvik

Fargespill Larvik og Marinemusikken møtes i en festforestilling av de sjeldne.
Når sprudlende musikalitet møter det det ypperste av profesjonalitet kan vi garantere et fyrverkeri av en konsert og et fargerikt show.

Fargespill Larvik med Marinemusikken er et nært møte med unge menneskers historie om hvem de er og hvor de kommer fra, avdekket gjennom musikk og dans. Afghansk qataghani møter halling, somalisk dhantoo møter hip hop, barnesang fra Etiopia og Syria, folkesang fra Serbia og arabisk "Habibi" møter norsk gangar - alt i rammene av det beste av norske blåseensemblers profesjonalitet.

Hele verden på en scene!

Fargespill Larvik

Fargespill Larvik består av  barn og ungdom fra hele verden! På scenen møter du rundt 90 aktører fra rundt 25 ulike land, inkludert Norge. De fleste av aktørene er kommet til Norge som flyktninger og asylsøkere. Det er disse unge, lovende som er grunnstammen i Fargespill Larvik.

Forestillingen er satt sammen av folkesanger, regler og danser som
Fargespill-aktørene har med seg fra sine land og kulturer. Disse musikalske perlene forenes med med norske musikktradisjoner og global ungdomskultur som hip hop og beatboxing.Resultatet er et nært, musikalsk møte med unge menneskers historie om hvem de er og hvor de kommer fra, avdekket gjennom musikk og dans.

Konserten dirigeres av Christian Eggen

FARGESPILL

Bølgen kulturhus lørdag 17. mars kl. 15:00 og 18:00

Klikk her for å bestille konsertbilletter


Publisert 23. januar 2018 19:45. av Forsvarets musikk. Sist oppdatert 24. januar 2018 10:21.