WEB-BILDE_MOSSWEB-BILDE_MOSShttp://forsvaret.no/media/PubImages/WEB-BILDE_MOSS.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=10495

Kalenderhendelse
Starttidspunkt20. oktober 2017 19:00
StedØstlandet
Type hendelseKonsert

I dur og brott med Lars Klevstrand og Marinemusikken - Moss kirke

Ny Redningsskøyte

Marinemusikken inviterer, i samarbeid med Odd Fellow, til konsert i Moss kirke fredag 20. oktober kl. 19:00. Konsertens inntekter går i sin helhet til Odd Fellows prosjekt med å samle inn penger til bygging av en ny redningsskøyte.

Lars Klevstrand og solister fra egne rekker

Solist på konserten blir Lars Klevstrand som vil framføre noen av visene Erik Bye og Marinemusikken ga ut på platen I dur og brott, en plate som vant Spellemansprisen.

Under konserten vil Marinemusikken også presentere et variert program med solister fra egne rekker. I anledning Odd Fellows innsamlingsprosjekt har mye av programmet et maritimt tema.

Dirigent Andeas Hanson

Dirigent for konserten er Andreas Hanson. Hanson tiltrådte stillingen som fagdirektør for Forsvarets stabsmusikkorps 1. april 2014.
 Han studerte trompet og direksjon ved Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Hanson har også studert direksjon i Storbritannia under Sir Andrew Davis, med praksis ved The Royal Opera, Covent  Garden.
 Hanson har dirigert de fleste av Sveriges store orkestre og har også hatt dirigentoppdrag i Danmark, Russland, England og Polen. Hanson er en ettertraktet opera- og ballettdirigent, og han har ledet produksjoner ved Kungliga Operan og Folkoperan i Stockholm, for å nevne noen. Hans store engasjement for moderne musikk har resultert i seksti svenske og internasjonale urfremfremførelser. Han var dessuten kunstnerisk leder for Marinens Musikkår 1998-2010, og underviste i direksjon ved Kungliga musikhögskolan i Stockholm 1996-2008.

I dur og brott med Marinemusikken og Lars Klevestrand
Fredag 20. oktober kl. 19:00
Moss kirke

klikk her for å bestille konsertbilletter


Publisert 21. august 2017 16:18. av Bjarne Herbjørnrød. Sist oppdatert 18. september 2017 10:20.