WEB-BILDE_KNMMung-page-001WEB-BILDE_KNMMung-page-001http://forsvaret.no/media/PubImages/WEB-BILDE_KNMMung-page-001.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=10361

Kalenderhendelse
Starttidspunkt14. oktober 2017 17:00
StedBakkenteigen kulturhus
Type hendelseKonsert

Marinemusikkens ungdomskorps møter Marinemusikken

For første gang kan du nå møte både Marinemusikken og Marinemusikkens ungdomskorps sammen i Bakkenteigen kulturhus.

For første gang kan du nå møte både Marinemusikken og Marinemusikkens ungdomskorps sammen i Bakkenteigen kulturhus. Denne konserten blir en klassisk korpskonsert med marsjer, virituos og sprudlende korpsmusikk, vakre og idylliske intermezzoer, transkripsjoner av orkesterverk og originalskrevet musikk for korps. Det blir også solister fra Marinemusikkens egne rekker.

marsjer, virituos og sprudlende korpsmusikk, vakre og idylliske intermezzoer, transkripsjoner av orkesterverk og originalskrevet musikk

Om Marinemusikkens ungdomskorps

Marinemusikkens ungdomskorps er et tilbud til korpsungdom mellom 13 og 19 år fra hele Sørøstlandet og har vært samlet en gang i året siden 2012. Tilbudet har vært veldig populært og har hver gang samlet mellom 50 og 70 ungdommer. I tillegg til å få en god musikalsk opplevelse har ungdommene blitt godt kjent med Forsvarets musikk.

To dirigenter

På konserten dirigeres Marinemusikken av sin sjefsdirigent og fagdirektør Bjarte Engeset og Marinemusikkens ungdomskorps av Marinemusikkens hornist KL. Inge Hatlelid Mortensen.

Marinemusikkens ungdomskorps møter Marinemusikken
Bakkenteigen kulturhus
Lørdag 14. oktober kl. 17:00

klikk her for å bestille konsertbilletter

Publisert 2. august 2017 12:29. av Bjarne Herbjørnrød.