WEB-BILDE_MARSJPLATELANSERINGv2WEB-BILDE_MARSJPLATELANSERINGv2http://forsvaret.no/media/PubImages/WEB-BILDE_MARSJPLATELANSERINGv2.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=18450

Kalenderhendelse
Starttidspunkt19. mars 2020 19:00
Sluttidspunkt20. mars 2020 21:00
StedBakkenteigen kulturhus, Horten, Østlandet
Type hendelseKonsert

Marinemusikkens favorittmarsjer

Marsjer er en sjanger som er rikere enn du kanskje tror. I forbindelse med verdenslanseringen av en ny CD hvor fagdirektør Bjarte Engeset har ledet et inspirert og samkjørt militærkorps tilbys du en enestående mulighet til å oppleve noen av marsjene du kan lytte til på den nye CDen.

Marinemusikkens favorittmarsjer

Brevik kulturhus,
torsdag 19. marsj kl. 19:00
Klikk her for billetter

Bakkenteigen kulturhus,
fredag 20. marsj kl. 19:00
Klikk her for billetter

Du vil bli rørt av Oscar Borgs melodiske talent i Kong Haakon VIIs honnørmarsj, og du vil smile av Kenneth Alfords engelske eleganse i Colonel Bogey. Du vil overraskes over de tydelige karakterforskjellene mellom forskjellige lands marsjtradisjoner. Albert Kellys Arnhem vil forbløffe deg, ved å bruke marsjformatet til stor dramatikk og alvor. Begeistringen og optimismen i Marinemusikkens signaturmarsj Mot ljusare tider er alene verdt et konsertbesøk. Korpsets tidligere slagverker Stig Fredriksens marsj Step up er en selvsagt innføring i den rikholdige katalogen over gode norske marsjer. Sjangeren er en skattkiste av musikk av høyeste kvalitet.

Marinemusikken tar sjangeren seriøst, og vier mye engasjement til fordypning i marsjenes karakterrikdom. Enten du er godt kjent med repertoaret, eller om du hører det for første gang, vil du oppleve Marinemusikkens store innsikt i, og kjærlighet til, disse kompakte mesterverkene.
Du får faktisk høre Gammel jegermarsj også – behandlet med en omsorg og musikalitet som vil få deg til å føle at det er første gang du hører den.


Pølser og marsjer i bakkenteigen kulturhus

For å gi publikum en større opplevelse inviterer vi denne gangen til en spennende pølsebuffet i forkant av konserten i Bakkenteigen kulturhus. Her får du smake på pølser fra noen av landene som marsjene som presenteres på konserten er fra. Vår sjefsdirigent og fagdirektør, Bjarte Engeset, kommer også innom for å fortelle litt om konserten, kanskje kan man finne igjen de samme smakene og teperementet i marsjene som i pølsene?
Fra klokken 1730 er det pølsebuffet i restauranten på Bakkenteigen. Du får mulighet til å forsyne deg med kvalitetspølser og et rikt utvalg av tilbehør. 

Pølsebuffeten koster 100,- og bestilles sammen konsertbilletten på TicketCo.


Publisert 20. januar 2020 20:28. av Forsvarets musikk.