WEB-BILDE_MIDGARDWEB-BILDE_MIDGARDhttp://forsvaret.no/media/PubImages/WEB-BILDE_MIDGARD.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=17062

Kalenderhendelse
Starttidspunkt14. september 2019 18:00
StedHorten
Type hendelseKonsert

De unges festkonsert

I anledning årets Midgardkonkurranse har Marinemusikken gleden av å invitere tre tidligere prisvinnere til "De unges festkonsert!"

​Tidligere prisvinnere

Midgardkonkurransen arrangeres for åttende gang i år, og er en konkurranse for unge musikere fra hele Norge i alderen 8 til 25 år.
I den anledning har Marinemusikken gleden av å invitere til festkonsert med tre tidligere prisvinnere som solister. Konserten finner sted i de nye flotte lokalene til Horten videregående skole.

Sopranen Viktoria Joner, fiolinisten Victoria Lewis og cellisten Birgitta Oftestad er kveldens solister, som man får høre i samspill med Marinemusikken. På programmet for øvrig står blant annet utdrag fra Felix Mendelssohns “En midtsommernattsdrøm” og nyere musikk skrevet av den norske komponisten Ørjan Matre. Kveldens dirigent er fagdirektør Bjarte Engeset.

Midgardkonkurransen

Midgardkonkurransen arrangeres i flotte rammer på Gamlehorten Gjestegård på Karljohansvern. Konkurransen er for sangere, strykere, pianister og ensembler. Arrengementet har blitt en etablert konkurranse og svært ettertraktet konsertarena for barn og ungdom som utøver klassisk musikk.
Vinnerne får pengepremier samt tilbud om konsertoppdrag. Konkurransen er en flott møteplass der unge musikere treffer jevnaldrende til inspirasjon, faglig utvikling og sosialt samvær. Juryene i konkurransen består av landets fremste musikere og kulturpersonligheter.

De unges festkonsert!
Lørdag 14. september kl. 18:00

klikk her for å bestille billetter


Publisert 23. august 2019 20:53. av Forsvarets musikk. Sist oppdatert 7. september 2019 16:38.