WEB-BILDE_Proms-page-001WEB-BILDE_Proms-page-001http://forsvaret.no/media/PubImages/WEB-BILDE_Proms-page-001.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=10364

Kalenderhendelse
Starttidspunkt3. november 2017 19:00
StedBakkenteigen kulturhus
Type hendelseKonsert

Proms

Endelig er Marinemusikkens Proms-konsert tilbake på Bakkenteigen kulturhus som åpen konsert. Med korpsets tidligere sjefsdirigent, engelske Nigel Boddice, på dirigentpodiet taler alt for at feststemningen fra Royal Albert Hall igjen kan gjenskapes i Horten.

"Last night of the Proms"

Ingen er vel ukjent med "Last night of The proms" – den fantastiske og livlige konserten med BBC Symphony Orchestra i Royal Albert Hall i London som avslutter konsertfestivalen "The Proms".  Dette er en konsert som sprenger grenser og ikke følger de vanlige normer og rammer for hvordan en konsert skal være. Musikalske overraskelser, fest og jubel er hovedingrediensene under konserten, så det er med andre ord duket for engelsk musikkmorro på norsk med allsang, flagg og konfetti.

Eir Inderhaug

Solist er den alltid like sprudlende og fantastiske Eir Inderhaug. Eir kommer opprinnelig fra Stavanger, men er nå bosatt i Oslo. Hun har sin utdannelse fra Rogaland Musikkonservatorium, Operaakademiet i København og Solistklasse ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Ungt talent

Marinemusikken har for vane å støtte unge talenter, og under årets konsert vil korpset presentere den unge og lovende hornisten Sytske Pas fra Elverum for publikum. Hun vant solistoppdraget under Ungdommens musikkmesterskap.

Proms
Bakkenteigen kulturhus
Fredag 3. november kl. 19:00
(Lørdag 4. november kl. 17:00, lukket arr. for Kiwanis)

klikk her for å bestille konsertbilletter


Publisert 2. august 2017 14:37. av Bjarne Herbjørnrød. Sist oppdatert 10. oktober 2017 15:15.