WEB-BILDE_SWINGING19_BTWEB-BILDE_SWINGING19_BThttp://forsvaret.no/media/PubImages/WEB-BILDE_SWINGING19_BT.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=17130

Kalenderhendelse
Starttidspunkt27. november 2019 19:00
StedBakkenteigen kulturhus
Type hendelseKonsert

Swinging christamas

Marinemusikken byr igjen på Swinging Christmas. Dette blir garantert et fyrverkeri av en førjulskonsert, i år med solistene Leif Anders Wentzel og Majken Christiansen.

Førjulstradisjon

Swinging Christmas-konsertene er en godt innarbeidet tradisjon i korpsets musikalske historie, og denne kvelden er det altså duket for en helaften med swingende julemusikk og klassikere som vil få deg til å gå smilende og nynnende ut av konsertsalen etter showet, med stjerner i øynene og julestemning i hjerterota.
Det hele vil ledes av dirigent, arrangør og komponist i Forsvarets Musikk, Lars Erik Gudim.

Leif Anders Wentzel

Leif Anders Wentzel er Gjøvikingen som låter som låter som Frank Sinatra. Publikum i innlandet har trykket ham til sitt bryst på sommershow sammen med Beat for Beat-pianist Trond Nagell Dahl. Han ble først kjent for det store publikum i Norge når han kom på 2. plass i The Voice i 2012, og har også deltatt mange ganger på Beat for Beat.

Majken Christiansen

Majken Christiansen har de siste 15 årene vært Københavns mest populære swingjazz-sangerinne. Hun har gjort utallige konserter i Danmark, har spilt inn flere plater og har fått egen dansk fankkubb! Siden 2001 har hun bodd i Oslo. Majken synger jazz i tradisjonen etter de store jazzdivaer, der Ella Fitzgerald alltid vil være den største inspirasjonskilden. Men Majken gjør sine ting med et åpent og oppdatert uttrykk, og uansett hva hun synger så fortolker og formidler hun tekst og melodi med varme, ærlighet og overbevisning. I Norge har hun turnert mye for Rikskonsertene, og hun har samarbeidet med blant annet Morten Gunnar Larsen, Kåre Conradi, Magnolia Jazzband og Undecided Jazzband.

Swinging Christmas
Majken Christiansen, Leif Anders Wentzel og Lars Erik Gudim
Bakkenteigen kulturhus onsdag 27. november kl. 19:00

klikk her for å bestille billetter
Konserten spilles også i Ælvespeilet kulturhus torsdag 28. november, klikk her for mer informasjon og billettbestilling.


Publisert 2. september 2019 12:07. av Forsvarets musikk.