WEB-BILDE_SwingingWEB-BILDE_Swinginghttp://forsvaret.no/media/PubImages/WEB-BILDE_Swinging.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=10372

Kalenderhendelse
Starttidspunkt1. desember 2017 19:00
StedØstlandet
Type hendelseKonsert

Swinging christmas - Kongsberg musikkteater

Marinemusikken spiller julen inn med et fyrverkeri av en konsert som garantert vil få det til å svinge i salen!

Svingende førjulsstemning

Marinemusikken spiller julen inn med et fyrverkeri av en konsert som garantert vil få det til å svinge i salen. Solister er den allsidige og fantastiske Lisa Stokke og The Voice-vinneren Knut Marius Djupvik. Kveldens orkesterleder er Lars Erik Gudim. Vi kan love en musikalsk helaften som vil få deg til å gå smilende og nynnende ut av konsertsalen etter showet med den gode førjulsstemningen i hjerterota.

Lisa Stokke

Lisa Stokke var med i det første kullet som gikk på Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA, «Paul McCartney -skolen»), hvor hun ble uteksaminert i 1998. Fire måneder etter eksamen fikk hun hovedrollen som Sophie i ABBA-musikalen Mamma Mia på West End i London og var med på rundt 400 forestillinger. Hun har siden medvirket i flere norske og engelske teater- og musicaloppsetninger og har samarbeidet med blant andre Helge Jordal, Benedicte Adrian, Kåre Conradi, Sven Nordin og Heine Totland. Stokke har hatt sin egen dokumentarserie på NRK-TV, har gitt ut albumet "A Piece of Lisa" sammen med Kringkastingsorkesteret og er jevnlig involvert i en rekke forskjellige musikalske prosjekter.

Knut Marius Djupvik

Knut Marius Djupvik kommer fra Tomrefjord, en bygd utenfor Molde. Han har drevet med sang og musikk hele livet. I 2012 fullførte han en mastergrad i rytmisk musikk ved Universitetet i Agder. Etter endt utdanning flyttet Knut Marius til Oslo og har siden levd av musikken. I 2013 ble han norgeskjent etter at han gikk av med seieren i The Voice – Norges beste stemme. I juni 2014 slapp han EP'en SET med den tilhørende singelen Easy. Knut Marius har siden fylt rollen som Judas i Jesus Christ Superstar ved Lørenskog Hus gang på gang og reist rundt som soloartist med ulike orkestre, band og kor.

I tillegg til å leve som soloartist figurerer Knut Marius som frontmann i 11-mannsbandet Red Hot. Red Hot spiller for det meste egenskrevet musikk innenfor  blues/rock/jazz/soul–sjangrene og har hatt fast plass på Moldejazz siden 2008.

Lars Erik Gudim

Lars Erik Gudim har siden 2003 vært fast ansatt som komponist, arrangør og dirigent i Forsvarets musikk. Han har dirigert og skrevet arrangementer for de fleste symfoniorkestre og alle proffesjonelle korps her i landet, samt en del utenlanske ensembler, bla.a. Danmarks radio big band, den Nederlanske marines musikkorps og Gøteborgsmusiken.

Swinging Christmas
Torsdag 30. november kl. 19:00 - Torpedoverkstedet, KJV
Fredag 1. desember kl. 19:00 - Kongsberg muskkteater
Klikk på det aktuelle konsertstedet for å bestille konsertbilletter

Publisert 3. august 2017 14:51. av Bjarne Herbjørnrød.