WEB-BILDE_Onskekonsert-page-001WEB-BILDE_Onskekonsert-page-001http://forsvaret.no/media/PubImages/WEB-BILDE_Onskekonsert-page-001.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=10362

Kalenderhendelse
Starttidspunkt19. oktober 2017 19:00
StedTorpedoverkstedet
Type hendelseKonsert

Venneforeningens ønskekonsert

Marinemusikken ønsker å gjøre litt ekstra stas på Marinemusikkens venneforening og inviterer derfor publikum til "Venneforeningens ønskekonsert".


Fri entré for venneforeningens medlemmer

Alle som er medlemmer i Marinemusikkens Venner får fri adgang til konserten, men den er selvsagt også åpen for alle som vil høre flott musikk spilt av Kongelige norske marines musikkorps.
Det vil bli presentert solister fra korpsets egne rekker under konserten og dirigent er Forsvarets stabsmusikkorps' sjefsdirigent Andreas Hanson.

Du bestemmer repertoaret

Vi inviterer medlemmene i Marinemusikkens venneforening, og alle andre konsertgjengere, til å være med å bestemme hva korpset skal spille på denne konserten.

Marinemusikkens programråd har satt opp en liste med verk og stykker som du kan velge fra når du skal stemme på programmet til konserten. På stemmeseddelen er verkene/stykkene fordelt på disse kategoriene: ouvertyrer, solostykker, hovedverk, marsjer.

Du kan velge det verket/stykket du helst vil høre på konserten i hver enkelt kategori ved å bruke stemmeskjemaet som du finner ved å klikke her
Frist for å stemme er 1. september.

Venneforeningens ønskekonsert
Torpedoverkstedet, KJV
Torsdag 19. oktober kl. 19:00
  klikk her for å bestille konsertbilletter


Publisert 2. august 2017 13:12. av Bjarne Herbjørnrød. Sist oppdatert 14. august 2017 20:08.