LFMK med Tricia BouttéLFMK med Tricia Bouttéhttp://forsvaret.no/media/PubImages/LFMK med Tricia Boutté.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=8637

Kalenderhendelse
Starttidspunkt2. mars 2017 19:30
StedTrondheim

Mardi Gras in New Orleans

Når Luftforsvarets musikkorps inviterer til Mardi gras-konsert for tredje år på rad har de virkelig fått grooven inn i beinmargen!
​​​​​​​Konsertinformasjon
​Torsdag 2. mars kl. 19.30, Byscenen
Solist: Tricia Boutté​
Dirigent: Jan Magne Førde

Med jazzdiva Tricia Boutté fra New Orleans som solist, disker korpset opp med et fyrverkeri av en konsert: Her blir det hoppende glede, svingende rytmer og full blås!
 
Mardi gras betyr feit-tirsdag og er et stort karneval med opptog og korpsmusikk som arrangeres i forbindelse med fastelavn i New Orleans.
 
”New Orleans-jazz med trøkk!” skrev Adresseavisen da de anmeldte konserten for to år siden og ga terningkast 5! Anmelder Trygve Lundemo, trakk blant annet fram korpsets dyktige instrumentalister og skrev også: ”Da korpset mot slutten klarte å gi nytt liv til en av verdens mest utslitte låter, «Down By The Riverside», var alle innvendinger feid til side. I Jan Magne Førdes nyskapende, ruslende arrangement ble den gamle klassikeren noe mye mer enn en gladjazz-sviske.”
 
Jan Magne Førde har jobbet med denne musikalske dialekten gjennom hele karrieren og er et naturlig førstevalg som dirigent denne kvelden.
Publisert 24. januar 2017 08:24. av Jostein Haug Netland. Sist oppdatert 20. februar 2017 14:09.