Divisjonsmusikkens venner

Divisjonsmusikkens Venner er en støtteorganisasjon for SFMK både som militært musikkorps, som kulturinstitusjon i Bergen og på Vestlandet for øvrig.

​​​​​​​​​​​Venneforeningen ble stiftet i 1998 og teller i dag ca. 400 medlemmer.Divisjonsmusikkens Venner skal være en støtteorganisasjon for SFMK både som militært musikkorps, som kulturinstitusjon i Bergen og på Vestlandet for øvrig. Venneforeningen skal medvirke til at SFMK gjennom konsertarrangementer gir publikum god og variert korpsmusikk. Foreningen skal søke å medvirke til at SFMK sikres best mulige arbeidsvilkår.

Årskontingenten for personlig medlemskap i Venneforeningen er kr 250,- Nærstående familiemedlemmer i samme husstand kan bli personlige medlemmer for kroner 150,- pr. år. 

Som medlem oppnår du spesielle rabatter på SFMKs konserter, og det dukker fra tid til annen også opp eksklusive tilbud og opplevelser som er forbeholdt medlemmer i venneforeningen.
​​​
Har du behov for ytterligere opplysninger eller ønsker du å tegne deg som medlem, kontakt Terje Færstad på telefon 55 54 62 58 eller e-post: arkiv.fmkv@gmail.com
Publisert 15. desember 2014 09:43. av Rohan Sandemo. Sist oppdatert 15. desember 2014 09:46.