barnas store konsertdagbarnas store konsertdaghttp://forsvaret.no/media/PubImages/barnas store konsertdag.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=10499

Kalenderhendelse
Starttidspunkt26. november 2017 12:00
StedTrondheim
Type hendelseKonsert

Barnas store konsertdag

Konserter og workshops for barn i tre herlige timer!

Konsertinformasjon:
Søndag 26 November kl 12:00, Byscenen
Dørene åpner kl. 11.00

Sikre deg billetter til Luftforsvarets musikkorps og Byscenen sin minifestival for de minste! Her blir det konserter og verksted for barn i tre herlige timer! Tre tøffe trommiser, Tellekorpset og Storkorpset sørger for tøysing og elling og telling og full blås! Det blir også instrumentverksted, lydlek og mulighet til å lære å marsjere på rekke og rad. 
Konsertene spilles flere ganger slik at de fleste kan få med seg det meste. 
Luftforsvarets musikkorps har i flere år spilt mange forestillinger og konserter for barn. Disse produksjonene har blitt veldig populære. 
Det blir musikk i alle kriker og kroker når Byscenen fylles med rocketroll, geitekillinger og marsjerende elefanter. Velkommen til Luftforsvarets musikkorps sin minifestival! (Passer best for de mellom tre og ni år.)

Byscenens restaurant, Almas, lager en egen barnemeny med småretter for anledningen.


Dette kan du få med deg:
STORkorpset: Her kan du høre et ordentlig STORkorps med trommer, tuba og fløyter som blåser, tuter og tøyser! 28 musikere som blåser i kor – det blir mye lyd det!

Tellekorps: Med musikk og hornmusikk kommer tellekorpset marsjerende – sammen med elefanter, apekatter og kattepuser. Tellekorpset er veldig glad i å spelle og telle og du får høre mange sanger om tall: En liten kylling, to katter på et bord og tre små tamburer er noen av barnesangene som tellekorpset spiller og synger for deg.

3 tøffe trommiser: Er du klar for rytmefest for småtroll? De tre muntre og morsomme
trommisene i Luftforsvarets musikkorps har laget en egen trommekonsert for de  inste. Her får du også møte trylletrommisen og høre eventyret om geitekillingen som kunne telle til ti.

Instrument- og figurverksted: Her får du lage instrumenter som ballongtutafon og
pappmarakas! Du får også lære å lage fine figurer av notepapir som du kan ta med deg hjem. Verkstedet arrangeres i samarbeid med Ringve musikkmuseum.

Plingo!: Lydleken Plingo! er en morsom og melodiøs musikkbingo hvor du får lære deg å gjenkjenne instrumenter.

Marsjskolen: Har du lyst å lære deg å marsjere slik som ordentlige generaler og sersjanter gjør? Da er marsjskolen midt i blinken for deg!Publisert 21. august 2017 19:11. av Lise Aandal-Herseth. Sist oppdatert 3. november 2017 10:23.